Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: fa DEXX - hrůza,děs

Standardní fa DEXX - hrůza,děs

Přesně 21.2.2005 sem odesílal na reklamaci DVD vypalovačku. 22.2 byla doručena což mám zjištěno. Podle jejich reklamčního řádu začíná záruka dnem , kdy zboží přebere dovozce. No to už je jedno.
    Do dneška nemám nic doma. Kontaktuji je od doby kdy byla doba 30 dní, řekli at vydržím že to bude vyřízené do 2 dnů. Říkam ok - ale nic. Volám znovu /minulý pátek - veme to někdo, a že prej reklamace vyřizuje jiný technik - že mám volat ve středu - zase opakuji že mně todle nezajímá - mám prostě právo na svůj výrobek - jelikož nestlihli 30ti denní lhůtu tak chci okamžitě moje peníze zpět - no nic techník nic neví - volám tedy dnes - od rána se nedovolám na reklamace - zkouším i obchodní oddělení kde mi konečně po 4h volání veme někdo telefon - reklamace je z důvodu nemoci uzavřena - HAHA - tak ho bombarduju otázkami - todle není můj problém - on s tín nemůže nic dělat apod kecy. Takže mám zavolat v pondělí - ANo to už bude 43den reklamace!!!
    Proto - zvažuju jestli zajít k právnikovi a začít to řešit jinak??

A už vím že DEXX NEVER MORE. a to já hnup tam kupoval pro kámoše PC. Hold nadobrotu nažebrotu.
    Alienware m17x r3 /I7,16gb dd3, hd 6990m 2gb ddr5 .../

Standardní Re: fa DEXX - hrůza,děs

Citace Původně odeslal Kulda
    A už vím že DEXX NEVER MORE. a to já hnup tam kupoval pro kámoše PC. Hold nadobrotu nažebrotu.
    presne tak, tam uz nikdy

par prikladu k neodbornosti a debilite v dexxu:

chtel jsem kabel tiskarna-pc (usb) - kvuli tomu jsem tam stravil pres pul hodiny a kvuli kablu za 50kc jsem musel vyplnit nekolik formularu a s nima beham od skladu k pokladne pres chodbu naproti

nabizeli mi kabel (lpt-usb) za 50 kc, ale ze ho musi objednat, tak jsem to nebral, nakonec jsem zjistil ze udelani takoveho kablu by stalo "v tisicich" a jejich (asi) sef pres telefon vse poprel ze to urcite nemohli nabizet

nabizeli mi 47GB dvd

pri dotazu na sestavu mi prodavac rekl ze to nemaji a aniz by se me zeptal na jiny dil doplnil tam nejaky jiny podle sebe

kdyz jsem tam sedel prodavac s nekym telefonoval a vymlouval se na novy system ve firme, jakmile to polozil na celou mistnost vypravel ostatnim prodavacum jak zakaznika ojeb*l a ze se porad vymlouva na zavedeni noveho systemu...

timto bych chtel vsem doporucit at se dexxu vyhnou, pokud se teda nechteji pobavit jejich chytrymi kecy
    aurora + 500W, maximus formula, 4*2GB, C2Q 9400, cnps10x ex., 560Ti HAWK, vertex 60GB, 2*3TB WD, Lenovo L220x, lycosa + diamondback
    Acer 1810T
    www.highdef.cz

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

2Kulda: Search, je to tu mockrat, doporucenej dopis adresovat na sidlo firmy (najdes v obchodnim rejstriku), napises pozadavky = dle zakona odstupujes od mlouvy, pozadujes okamzite (do 3 dnu) prevod penez (puvodni castka na fakture) na ucet c. xxx + uhradu nakladu (= ten dopis + pripadny telefonaty, vycislis). Nema smysl se snima dal dohadovat.

Pokud ne, jdi za pravnikem a podej na ne zalobu (pozadavky viz vejs + samo uhrada nakladu na rizeni), vzdyt oni to plati, tak se neni ceho bat .
    Pokud si tam volal, tak to snadno u pripadnyho soudu prokazes vypisem hovoru.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

Citace Původně odeslal Jezevec
    2Kulda: Search, je to tu mockrat, doporucenej dopis adresovat na sidlo firmy (najdes v obchodnim rejstriku), napises pozadavky = dle zakona odstupujes od mlouvy, pozadujes okamzite (do 3 dnu) prevod penez (puvodni castka na fakture) na ucet c. xxx + uhradu nakladu (= ten dopis + pripadny telefonaty, vycislis). Nema smysl se snima dal dohadovat.

Pokud ne, jdi za pravnikem a podej na ne zalobu (pozadavky viz vejs + samo uhrada nakladu na rizeni), vzdyt oni to plati, tak se neni ceho bat .
    Pokud si tam volal, tak to snadno u pripadnyho soudu prokazes vypisem hovoru.
    Dík moc zrovna sem dopis odeslal.

Jinak sem chtěl jen upozornit na toto jednání od této firmy aby si ostatní dali pozor.

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    45
    Vliv
    291

Standardní

kua kuldo že jsme ten dopis neposlali už minulej týden. Mě to vůbec nenapadlo. Ale na ten dopis už musejí chtě nechtě reagovat.

kua nechápu takové prodejce, stejně jim to dodavatel vydobropisuje. Mameluci. Dobrou reklamu si dělají.
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

Věk
    45
    Vliv
    291

Standardní

tak další týden v tahu a Kulda furt nemá žádné informace co bude s jeho mechanikou. Telefony neberou, maily taky ne. Na doporučený dopis taky nereagovali...... tak to sem zvědav jak toto dopadne.
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

Citace Původně odeslal herma
    tak další týden v tahu a Kulda furt nemá žádné informace co bude s jeho mechanikou. Telefony neberou, maily taky ne. Na doporučený dopis taky nereagovali...... tak to sem zvědav jak toto dopadne.
    COI/soud
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

ja jsem z Brna a radsi nakupuju v obchodech, kde jsou dobry zkusenosti

do DEXXu necumim ani do ceniku, vim co tam je za grazly

doufam ze to vyresis co nejdriv
    ze zakona ses naprosto v pravu, ale nez svoje love uvidis, to bude dlouha procedura

byt tebou tak najmu par zfetovanych negru a necham je, at se vyblbnou v DEXXu s leTlampama

EDIT: oprava chyb
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Senior Member Avatar uživatele Hynchenzo
    Věk
    43
    Vliv
    293

Standardní

Citace Původně odeslal MISKOBOSS
    ...byt tebou tak najmu par zfetovanych negru a necham je, at se vyblbnou v DEXXu s ledlampama

sorry, ale tohle mi nedalo. ledlampy asi moc neplechy neudela

Kazdopadne COI a soud jak pise riksa.
    KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
    Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    333

Standardní

nevim sice kam presne volas, ale ja jsem se u nich snazil tento tyden neco objednat a dovolat se jim vzdy dalo bez problemu. Sice tam maji pekny bordel v objednavkach, takze z toho nakonec seslo, ale jak tak pozoruju, tak me to ani moc nemrzi...

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Standardní

Citace Původně odeslal PetrT
    nevim sice kam presne volas, ale ja jsem se u nich snazil tento tyden neco objednat a dovolat se jim vzdy dalo bez problemu. Sice tam maji pekny bordel v objednavkach, takze z toho nakonec seslo, ale jak tak pozoruju, tak me to ani moc nemrzi...
    Ano na obchodní oddělení sem se dovolal a oni ty kokoti neví nic. A po dnešku mně to absolutně dostalo. Volám znovu na obchodní oddělení a vezme to úplně jiná firma - že DEXX má dočasně pozastavenou činnost atd atd ale že oni prodávají počítače dexx atd. Nechal sem se přepojit na reklamaci , pán si mně našel ale že nic nemůže dělat - neví jak se to bude dále řešit a další kecy- Došla mi trpělivost. Na čoi jsem psal mejla do brna ale zatím žádná odpověd.Asi tam zítra zavolám.
    Nevím ale v pondělí jdu za právnikem a dám to hold asi k soudi. A ani nepočítám že peníze /cca 5tis/ ještě někdy uvidím

Standardní

Dej vědět jak to pokračuje.....takový chování mě dokáže vážně nas*at Ty peníze uvidíš, jen to bude trvat asi trochu déle.

Vliv
    300

Standardní

Citace Původně odeslal Tom_S
    Dej vědět jak to pokračuje.....takový chování mě dokáže vážně nas*at Ty peníze uvidíš, jen to bude trvat asi trochu déle.
    Nezapomen si k tomu nauctovat urok dle zakona + klidne pripadnej pronajem nahrady + veskery dalsi naklady.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Věk
    45
    Vliv
    291

Standardní

osobně očekávám že ty prachy už neuvidíš, i když soud by si měl vyhrát. hold když je někdo v krachu tak je to zlé...

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

osobně očekávám že ty prachy už neuvidíš, i když soud by si měl vyhrát. hold když je někdo v krachu tak je to zlé...
    DEXX krachuje?
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Vliv
    300

Standardní

Prachy uvidi, jen musi bejt dost rychlej. Nemluve o tom, ze vzledem k tomu ze je koncak, tak ma ponekud lepsi pravni postaveni nez firma.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

Prachy uvidi, jen musi bejt dost rychlej. Nemluve o tom, ze vzledem k tomu ze je koncak, tak ma ponekud lepsi pravni postaveni nez firma.
    afaik ma uplne stejne postaveni, nevim o tom, ze by zakon o konkurzu a vyrovnani daval ucastnikum spotrebitelskych vztahu nejakou prednost...
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Vliv
    300

Standardní

Rikam, musi bejt rychlejsi nez ten konkurz , protoze jeho spor by mel pripadnej soud vyresit relativne rychlejs, nez navrch veritelu na konkurs.

Proste se informuj co njdriv jak na tom ta firma je, pokud je uz v konkurzu, tak se k nemu musis pridat.

Standardní

Rikam, musi bejt rychlejsi nez ten konkurz , protoze jeho spor by mel pripadnej soud vyresit relativne rychlejs, nez navrch veritelu na konkurs.

Proste se informuj co njdriv jak na tom ta firma je, pokud je uz v konkurzu, tak se k nemu musis pridat.
    Jj v pondělí na to sednem s právnikem a dáme to nějak dokupy. Zkouším se dále dovolat do dexxu na číslo která mi dale ta jiná firma /elvia pro nebo jak/ ale nic. psal jsem jim i na mejla který prej vybírají a nic. Jinak prej má Dexx pozastavenou živnost - to mi teda říkal ten reklamační technik v pondělí tam ještě jednou zavolám.
    Heh nejlepší byla rada toho technikA -" já být váme bych si koupil novou a čekal co se z tho vyvine." NO TO MNĚ DOSTALO

Věk
    45
    Vliv
    291

Standardní

víš co, ten technik ví zřejmě to samé co teď ty = velký kulový

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání