Přesně 21.2.2005 sem odesílal na reklamaci DVD vypalovačku. 22.2 byla doručena což mám zjištěno. Podle jejich reklamčního řádu začíná záruka dnem , kdy zboží přebere dovozce. No to už je jedno.
Do dneška nemám nic doma. Kontaktuji je od doby kdy byla doba 30 dní, řekli at vydržím že to bude vyřízené do 2 dnů. Říkam ok - ale nic. Volám znovu /minulý pátek - veme to někdo, a že prej reklamace vyřizuje jiný technik - že mám volat ve středu - zase opakuji že mně todle nezajímá - mám prostě právo na svůj výrobek - jelikož nestlihli 30ti denní lhůtu tak chci okamžitě moje peníze zpět - no nic techník nic neví - volám tedy dnes - od rána se nedovolám na reklamace - zkouším i obchodní oddělení kde mi konečně po 4h volání veme někdo telefon - reklamace je z důvodu nemoci uzavřena - HAHA - tak ho bombarduju otázkami - todle není můj problém - on s tín nemůže nic dělat apod kecy. Takže mám zavolat v pondělí - ANo to už bude 43den reklamace!!!
Proto - zvažuju jestli zajít k právnikovi a začít to řešit jinak??
A už vím že DEXX NEVER MORE. a to já hnup tam kupoval pro kámoše PC. Hold nadobrotu nažebrotu.