Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Kerio personal firewall 4.1.1

Standardní Kerio personal firewall 4.1.1

Mám jeden problém. Nainstaloval jsem si tento skvělej program. Jen nemůžu teď nějak odesílat přes FTP klienta data na svoje stránky. Vůbec se mi nezobrazí. Ani nejde odesílat přes webzdarma. Nevíte co bych měl povolit aby vše bylo v pořádku ? Nechci povolit to co bych neměl. Moc se v tom nevyznám. Díky.

Standardní

Kdys sis ho nainstaloval a poprve se pripojoval na ftp, tak ti vyskocilo okno keria, v nemz ti oznamoval odchozi spojeni, nezakazal si ho nahodou?

Ale ja si taky pamatuju kdysi, ze mi to neco takovyho delalo. A po vypnuti keria to slo. Tenkrat sem to nak moc neresil, fw sem moc nepotreboval, mohl by pomoct reinstall, nebo projdi pravidla, zda nemas neco zakazaneho.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Nainstaloval jsem Kerio jako poslední. FTP Commandera jsem už měl předtím. Kerio se mě jen optalo když jsem se připojil na internet jestli je toto připojení je bezpečné. Jinak nic. Určitě se to dá někde nastavit jen nevím kde co. Nechci něco povolit co nemám. Jinak vypínat Kerio když odesílám data se mi moc nezdá šťastné.

Standardní

Musis povolit v sitove bezpecnosti Internet odchozi na ptat se. Pak pokud TCMD pujde na FTP tak se te to zepta. Nebo muzes pouzit paketovy filtr
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání