Dobrý den, prosil bych o radu.Při 166 MHz jdou nastavit pouze dvě frekvence DDR, 333MHz je málo.Myslíte že by se dal upravit bios tak,že by se změnil dělič/násobič frekvence pro paměti?Dokázal by to někdo?Děkuji moc. Každá rada dobrá...
Dobrý den, prosil bych o radu.Při 166 MHz jdou nastavit pouze dvě frekvence DDR, 333MHz je málo.Myslíte že by se dal upravit bios tak,že by se změnil dělič/násobič frekvence pro paměti?Dokázal by to někdo?Děkuji moc. Každá rada dobrá...
Za prvé, pokud něco nezvládá HW, tak tomu BIOS nepomůže.
Na 166 FSB jsou paměti 333 DDR, to je normální, i kdyby ti paměti mohly jet asynchronně, nejlepší je vždy, když jedou synchronně. Pokud ti 333DDR příjde málo, (nepsal jsi, co máš za RAM ani CPU), a pokud na to máš HW, nahoď systém na 200 MHz(400DDR) a jseš v klidu. Ale bez těchto informací ti nikdo neporadí.
A myslím, že to nepatří do této sekce.
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
...kedze mas dosku MSI 745Ultra /ja som ju mal davnejsie/ mozes skusit ist vyssie s FSB ja som sa dostal az 194MHz z moznych 200 v biose![]()
mozes sa pozriet -> http://igor69.webpark.sk/745.html
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
MSI745 jsem mel a FSB200 proste nezvladne - smir se s tim...
na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014
dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)