Caute mam na vas otazku:mam G4 MX440SE viz. popis, ked som mal komp novy (asi 3/4 roku dozadu)tak to fachcilo celkom dobre na defaultoch som mal v 3DMarku 2001 okolo 3200 bodov, ale asi po mesiaci alebo dvoch mi zacala sekat Mafia(Ale rozdiel v bodoch nebol) tak som zacal hladat problem: nanovo som nainstaloval cely system asi 3x ale furt to bolo to iste, nakopcil som nove ovladace a zase to iste tak som tu grafiku nataktil z 250/333 na 290/405 a v 3DMarku som mal asi 3400 - to je malo nie?A pri Mafii to bolo to iste sekanie-aj na maximalnych (1280x1024 full detail) aj na minimalnych(640x480 min detail) ale iba pri Mafii a Battlefielde!Teraz mam na 250/333 v 3DMarku pod 3000A ked tam dam tych 405/300 tak mam iba 3140
Tak som chytil nervy a nataktil som ju na 446/330 a mal som este menej 3000 to je uplna haluz ja uz neviem co s tym!Dost ludi mi uz povedalo ze je to tym procakom a SDRAMkami. Ja viem, ale ked toho celera dam na 1.9GHz tak mi robi zvukovka hovadiny a v 3DMarku som dal 3300!Zase malo!On ten procak som taktoval vo Windowse s utilitou EasyTune4 a moja zakladovka je taka shitna ze sa ho bojim taktit v BIOSe lebo nema ani tepelne senzory ani CCMOS ani NIČ!!!
Ja by som to najradsej niekam zahodil a kupil novy ale nejsu prachy!!!Dokonca som sa aj tak ponizil ze som ho dal do SERVISU a viete co povedali?Ze je zly HDD!!A vypytali si za to 600Sk.Tak ja de.bil idem do AGEMu ze je zly HDD a dva tyzdne som zil bez neho a nakoniec ho donesiem, zapojim a to ISTEPredtym to slapalo a teraz nie a neboly ziadne zmeny hardveru ani nic. Ja uz mam nervy v pazi tak mi prosim vas niekto poradte
Diky