Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: problem s IE

Standardní problem s IE

z nejakeho duvodu se ke me nastehoval nejaky spyware ci neco podobneho...

pri spusteni PC je domovska stranka nastavena na www.SEARCHCENTER.cc (ip adresa: 81.211.105.43) po nastaveni domovske stranky na cokoliv jineho je to v pohode do doby resstartu...pote zase searchcenter.cc

vyzkousel jsem uz temer vse - spybot, ad-ware, nejnovejsi zaplaty na IE a WIN XP...

z toho co se deje usuzuji ze nekde na disku bude nejaky soubor ktery se bude spoustet po startu a nastavovat domovskou stranku.. a ted jak ten soubor vyhledat ale hlavne jak se zbavit tohoto SEARCHCENTER.CC...

dik vsem za jejich napady atd.

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

Ten duvod proc se k tobe nastehoval je myslim jasny (PS: IE)

Zkus prvni vyhledat na disku soubor searchcent*.* a pak spustit regedt32.exe a dej tam vyhledat searchcenter. Jedno z toho by mohlo najit neco zajimaveho k odstraneni

Pokud nic z toho nic nenajde, tak zkus projit ProgramFiles, Windows, Dokumenty a podivat se po podezrele vypadajicich nazvech souboru.
    Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.

Standardní

jo hned projdu jeste jednou registry (uz jsem to delal)

jen chci poupravit je to http://81.211.105.43/index.php?v=4

Standardní

jo jo ten problem jsem mel taky , dej vyhledavani v registrech ( pres regedit ) to tvoje IP..... pak dej jeste vyhledavat to same IP v treba total commanderu ale musis vyhledavat text v souborech a tam to taky nejak pomen, spatne se tpo pres net vysvetluje, ale nejak si s tim poradis....
    AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: ASUS Radeon 9700 128MB nonOC ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm Akasa FAN ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex :::

Standardní

hledat IP v registrech me nenapadlo... dik prohledal jse vymazal jsem a zatim se to tvari jako OK...tak uvidime...dik

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání