Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 37

Téma: Mandrake 9.2 Upd./Ext. r5a (4CD)

Standardní Mandrake 9.2 Upd./Ext. r5a (4CD)

Jaká máte skušenosti s touto verzí?

Standardní

Já mám 9.2 na 3CD...Nebo tohle je zase jeste jiná verze?
    Normalni PC :)

Standardní

na tom dalsim CD sou asi zaplaty ne?
    IMHO je to to nejlepsi co muzes v soucasne dobe mit (z MDK )
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Standardní

Jojo je to 9.2 se všemi patchy ovladači na NVIDIA, dost RPM.... A v jedné instalaci.

Standardní

Nevíš odkud by se dalo stáhnout ISO toho CD4?

Standardní

Citace Původně odeslal SOAD
    Je toho viacej...
    Ja som to tahal odtialto:
    ftp://mandrake.redbox.cz/people/bluehawk/iso/release_5/
    AMD Athlon XP-M 2600+ / EPOX 8RDA3+ / A-DATA Vitesta 512MB / HITACHI 160GB SATA / DTK 400W / ASUS ATI R9550 GE/TD / CHIEFTEC BX 03SL-SL-BL

Standardní

díkes

Standardní

No ale stajnak budeš muset stáhnout všechny 4CD!!!!!

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    No ale stajnak budeš muset stáhnout všechny 4CD!!!!!
    Proč jako
    Ty 3 jsem už měl stažený před tím....
    BTW:Jak se vlastně ta aktualizace z toho CD4 nahraje?

Standardní

Tak už jsem to vyřešil...nainstaloval jsem to rovnou z netu

Standardní

No hle potřebuješ 4, protože instalace je stabvěná 4CD to 4 není doplněk ale součást intalace!

Standardní

Citace Původně odeslal Giger
    Je toho viacej...
    tak sem si stah 2CD a pak ho.vno, proste servr nejede, snad to zas bude fungovat ....

Standardní

Citace Původně odeslal Jezyn
    Citace Původně odeslal Giger
    Je toho viacej...
    tak sem si stah 2CD a pak ho.vno, proste servr nejede, snad to zas bude fungovat ....
    nedá se to ještě stáhnout někde jine ? .....

Standardní

Oficialne ne.
    Jinak uz je release 6..

nedá se to ještě stáhnout někde jine ? .....
    \"A polar bear is a rectangular bear after a coordinate transform.\"
    www.pvfree.net

Standardní

[quote="lyon667"]Oficialne ne.
    Jinak uz je release 6..

to je má taky 4CD ? ..... kde se to dá stáhnout.... ? ..... jestli mi někdo chce helpnout, tak třeba na PM ...... díkec (sem myslel, že je to normálně free distributovalná verze, že se tu nemusíme schovávat)

Standardní

jak tyhle imageinstalujete? melo by to jit nejak z disku, ale nepovedlo se mi to. z diskety sem bootnul ale kdyz zadavam cestu k image souborum tak to proste nechce vzit. palit to nechci.

Standardní

tipoval bych na prikaz typu mount
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Standardní

Jo, ma to 4 CD. Zdorj uz tu padl => mandrake.redbox.cz. Je to sice free verze, ale neni official,.. je to nove vytvorena verze z cookeru, contribu a kdovi ceho jeste, takze ma spoustu veci navic.

to je má taky 4CD ? ..... kde se to dá stáhnout.... ? ..... jestli mi někdo chce helpnout, tak třeba na PM ...... díkec (sem myslel, že je to normálně free distributovalná verze, že se tu nemusíme schovávat)
    \"A polar bear is a rectangular bear after a coordinate transform.\"
    www.pvfree.net

Standardní

Je to celkem dobrá verze, akorát jsem měl problémi s instalací NVIDIA ovladačů při intalaci (tím myslím hlavní, tedy instalaci OS) (samo mi je to instalovalo) no prostě se to natomseklo a tak jsem to instaloval z TEXTového režimu a je to OK!

Standardní

Citace Původně odeslal Airwolf
    hmm, heh ja ale instaluju bez linuxu a jenom z diskety ktera umoznuje instal z image.

Standardní

Citace Původně odeslal sorx
    hmm, heh ja ale instaluju bez linuxu a jenom z diskety ktera umoznuje instal z image.
    tuhle disketu je musis vytvorit v Linuxu? Nebo staci sosnout primo programek pod Win, kterej tuhle disketu vytvori?
    Zrovna se chystam instalovat Linux na 4x CD-Romce a tahle disketka by moc pomohla
    ASUS A6T-AP017

Standardní

Citace Původně odeslal Fraj#r
    tuhle disketu je musis vytvorit v Linuxu? Nebo staci sosnout primo programek pod Win, kterej tuhle disketu vytvori?
    Zrovna se chystam instalovat Linux na 4x CD-Romce a tahle disketka by moc pomohla
    na 1.CD mas progrem RAWRITE a pomoci toho na tu disketu nahrajes tusim hdd.img soubor... z ty pak nabootujes... jenomze tyhle releasy mi na tom nejak nesli instalit...

Standardní

na 1.CD mas progrem RAWRITE a pomoci toho na tu disketu nahrajes tusim hdd.img soubor... z ty pak nabootujes... jenomze tyhle releasy mi na tom nejak nesli instalit...
    Zrovna sem stahnul mandrake 9.2 tak je zkusim nahodit, pres FDD namountovat image, snad se to laikovi podari
    ASUS A6T-AP017

Standardní

Tak uz znova fici...mandrake.redbox.cz
    Odporucana release je 6.
    Tak stahujte,stahujte...
    AMD Athlon XP-M 2600+ / EPOX 8RDA3+ / A-DATA Vitesta 512MB / HITACHI 160GB SATA / DTK 400W / ASUS ATI R9550 GE/TD / CHIEFTEC BX 03SL-SL-BL

Standardní

Zrovna sem stahnul mandrake 9.2 tak je zkusim nahodit, pres FDD namountovat image, snad se to laikovi podari
    jestli jo tak dej vedet!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání