Jaká máte skušenosti s touto verzí?
Jaká máte skušenosti s touto verzí?
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
Já mám 9.2 na 3CD...Nebo tohle je zase jeste jiná verze?
Normalni PC :)
Jojo je to 9.2 se všemi patchy ovladači na NVIDIA, dost RPM.... A v jedné instalaci.
Nevíš odkud by se dalo stáhnout ISO toho CD4?
Je toho viacej...Původně odeslal SOAD
Ja som to tahal odtialto:
ftp://mandrake.redbox.cz/people/bluehawk/iso/release_5/
![]()
AMD Athlon XP-M 2600+ / EPOX 8RDA3+ / A-DATA Vitesta 512MB / HITACHI 160GB SATA / DTK 400W / ASUS ATI R9550 GE/TD / CHIEFTEC BX 03SL-SL-BL
No ale stajnak budeš muset stáhnout všechny 4CD!!!!!
Proč jakoPůvodně odeslal Dominator
![]()
Ty 3 jsem už měl stažený před tím....
BTW:Jak se vlastně ta aktualizace z toho CD4 nahraje?
Tak už jsem to vyřešil...nainstaloval jsem to rovnou z netu![]()
No hle potřebuješ 4, protože instalace je stabvěná 4CD to 4 není doplněk ale součást intalace!
tak sem si stah 2CD a pak ho.vno, proste servr nejede, snad to zas bude fungovat ....Původně odeslal Giger
nedá se to ještě stáhnout někde jine ? .....Původně odeslal Jezyn
Oficialne ne.
Jinak uz je release 6..
Původně odeslal Jezyn
\"A polar bear is a rectangular bear after a coordinate transform.\"
www.pvfree.net
[quote="lyon667"]Oficialne ne.
Jinak uz je release 6..
to je má taky 4CD ? ..... kde se to dá stáhnout.... ? ..... jestli mi někdo chce helpnout, tak třeba na PM ...... díkec (sem myslel, že je to normálně free distributovalná verze, že se tu nemusíme schovávat)
jak tyhle imageinstalujete? melo by to jit nejak z disku, ale nepovedlo se mi to. z diskety sem bootnul ale kdyz zadavam cestu k image souborum tak to proste nechce vzit. palit to nechci.
tipoval bych na prikaz typu mount![]()
C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello
Jo, ma to 4 CD. Zdorj uz tu padl => mandrake.redbox.cz. Je to sice free verze, ale neni official,.. je to nove vytvorena verze z cookeru, contribu a kdovi ceho jeste, takze ma spoustu veci navic.
Původně odeslal Jezyn
\"A polar bear is a rectangular bear after a coordinate transform.\"
www.pvfree.net
Je to celkem dobrá verze, akorát jsem měl problémi s instalací NVIDIA ovladačů při intalaci (tím myslím hlavní, tedy instalaci OS) (samo mi je to instalovalo) no prostě se to natomseklo a tak jsem to instaloval z TEXTového režimu a je to OK!
hmm, heh ja ale instaluju bez linuxu a jenom z diskety ktera umoznuje instal z image.Původně odeslal Airwolf
![]()
tuhle disketu je musis vytvorit v Linuxu? Nebo staci sosnout primo programek pod Win, kterej tuhle disketu vytvori?Původně odeslal sorx
Zrovna se chystam instalovat Linux na 4x CD-Romce a tahle disketka by moc pomohla![]()
ASUS A6T-AP017
na 1.CD mas progrem RAWRITE a pomoci toho na tu disketu nahrajes tusim hdd.img soubor... z ty pak nabootujes... jenomze tyhle releasy mi na tom nejak nesli instalit...Původně odeslal Fraj#r
Zrovna sem stahnul mandrake 9.2 tak je zkusim nahodit, pres FDD namountovat image, snad se to laikovi podariPůvodně odeslal sorx
ASUS A6T-AP017
Tak uz znova fici...mandrake.redbox.cz![]()
Odporucana release je 6.
Tak stahujte,stahujte...![]()
AMD Athlon XP-M 2600+ / EPOX 8RDA3+ / A-DATA Vitesta 512MB / HITACHI 160GB SATA / DTK 400W / ASUS ATI R9550 GE/TD / CHIEFTEC BX 03SL-SL-BL
jestli jo tak dej vedet!Původně odeslal Fraj#r
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)