Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: nefungujúce screensavery vo WinXP Plus!

Standardní nefungujúce screensavery vo WinXP Plus!

Odkedy mám novú grafiku Radeon 9200 a vlastne aj nový comp, nedá sa mi spustiť žiadny screensaver z Windows Plus!, napríklad akvárium a podobné. Keď ho nastavím a dám preview, počítač na chvíľu prestane reagovať a musím ten proces ručne zakillovať.
    Stávalo sa mi to keď som mal Catalysty aj keď mám Omegy, a Windows Plus mám nainštalovaný určite správne.
    V čom môže byť problém? V ovládači ku grafike? Dúfam že nie som sám, kto sa s týmto problémom stretol.
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

Vlastne to nie je len akvárium ale všetky 3D screensavery, mám podozrenie na kartu, lebo na starej karte mi išli, a keď som chcel pustiť nejaký screensaver z WinXP Plus, tak ma to zastavilo s hláškou, že to potrebuje aspoň 16 MB VRAM

Standardní

ja mam s temahle screensaverama taky problemy (nebo minimalne mel jsem - uz jsem se na ne vykaslal). ani sem to nemusel kilovat, chvilku jely a pak se restartoval kompl. wokna mi pak rekly neco ve stylu "chyba pri vykreslovani". drivery sem mel updatnuty tak nevim
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

Standardní

hej, ani ja to už nemusím killovať, stačí ak to normálne vypnem, chvíľku počkám a je to, ale nič sa nezobrazí.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání