Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: My SQL

Standardní My SQL

Asi to sem nepatří, ale : Udělal sem si server, pomocí apatche, kopl tam PHP, PHP mi jede, tak mě pak napadlo, skusit si udělat vlastní fórum, tak sem si stáhl zdrojáky z phpbb.com. Hodil sem je do složky kde mám web, a do nidexu,html sem dal na to link : na PHPBB\index.php . Fórum asi poznalo, že není nakonfigurovaný, tak mě poslalo na : /phpBB2/install/install.php. Tam to po mě chce, abych vyplnil : admin account, a takový věci, ..... a pak dám ok, a nejede to dál, protože mi to píše : phpBB : Critical Error - Could not connect to the database.
    Musím si do Apatche přidat nějakej speciální plugin aby mi jely SQL ? Nebo čím to může být ?
    Desktop: MB MSI 865PE Neo | CPU P4 2.4 GHz | RAM 512MB DDR | HDD Seagate 120 GB, 7200 rpm, 8 MB | VGA Ati Radeon 9500 128MB(Unlock) | DVD Teac 16x / 40x | SOUND on MB | MIDLE TOWER, 300W | 17\" AOC | MX 518 ||| Notebook

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

Musi ti predebsim bezet MySQL server.(nebo tusim ze bb umi i Postgresql) az to bude, musis na tom SQL serveru udelat ucet, pod kterym se tam bude bb hlasit, a nejak musis bb sdelit, jaky je ten ucet - jmeno, heslo. -to asi bude soucasti toho instalacniho skriptu.

jinak mysql nema s apachem nic spolednyho, a pak taky - pise se apache, ne apatch
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

Citace Původně odeslal KtK
    Musi ti predebsim bezet MySQL server.(nebo tusim ze bb umi i Postgresql) az to bude, musis na tom SQL serveru udelat ucet, pod kterym se tam bude bb hlasit, a nejak musis bb sdelit, jaky je ten ucet - jmeno, heslo. -to asi bude soucasti toho instalacniho skriptu.

jinak mysql nema s apachem nic spolednyho, a pak taky - pise se apache, ne apatch
    jj, je to v instal skriptu, ale kde si mám stáhnout tren SQL server, a jak tak to zadat . Stáhl sem si SQL z FTP - 22 MB, instalnul sem, a nic
    Desktop: MB MSI 865PE Neo | CPU P4 2.4 GHz | RAM 512MB DDR | HDD Seagate 120 GB, 7200 rpm, 8 MB | VGA Ati Radeon 9500 128MB(Unlock) | DVD Teac 16x / 40x | SOUND on MB | MIDLE TOWER, 300W | 17\" AOC | MX 518 ||| Notebook

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

co takhle pro zacatek napsat jakej OS pouzivas?
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

Meli by ste si asi vybrat ,kde se o tom chcete bavit.
    http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=47156
    *NIX GG

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání