Zdravim, vcera som si kupil chladic Speeze Owl Stream(2700ot/min-26.5dBa) mate s nim niekto nejake skusenosti?
Zdravim, vcera som si kupil chladic Speeze Owl Stream(2700ot/min-26.5dBa) mate s nim niekto nejake skusenosti?
AsRock 4Core 1333-FullHD - Intel Pentium Dual Core E2140@2.8GHz + Arctic Freezer 7 PRO - 1024 MB DDR II A-Data 800 MHz- 120GB HDD Seagate Barracuda 7200.2 ATA + Tominek Silent MOD- 19" Sony Multiscan E430 - Inno3D GeForce 7600 GST 256MB - Enermax 250W - Razer Krait
"Padl jsem na kolena, hlaveň křísla o podlahu, ale co je to na mě: Red Baron se po krátké odmlce znovu rozburácel." And my mobile workstation: IBM ThinkPad T60
? mno a jake mas ty![]()
\"Play so loud, be so silent.\"
| EPoX 4PEA+ | INTEL Pentium 4 2.4GHz | Qualista Cyprum Heatsink | OCZ Technology 2x512MB 400MHz CL2 DDR RAM | WD800JB | Seagate 7200.7+ 120GB | Hercules 3D Prophet 9800 non-PRO with SPIRE heatsink & 80mm fan | iiyama Vision Master Pro 454 | TEAC DV-516E | Yamaha CRW-F1 | Logitech Internet Navigator Keyboard | Chieftec MX-01WD-D + Enermax Noistaker 420W PSU| homemade FAN controler + 3 CoolerMaster 80mm BlueLed FANs | M-Audio Delta 66 + Behringer TRUTH High Resolution Studio Monitors | Logitech MX510 + fUnc Surface 1030 | Connected via Data NonStop
Neviem ci je to rovnako kvalitne ako Speeze VultureSpin, ale ak ano tak si snim daj este prace.
Daval som do jedneho kompu ten vulture a spracovanie je dost ubohe, pasiv akoby vypadol rovno z frezy - neoprecovany s ostrymi hranami. A vetrak detto, musel som z vrtule orezavat kusky plastu vzniktude nedostatocnym lisovani.
Jednoducho hroza na to co stoji.
Co sa tyka vykonu a hlucnosti to nebolo take zle, ale prve co som spravil bolo odstranenie mriezky a pridanie podloziek medzi pasiv a vetrak.
No ja ho mam sotva den, ale opracovanie bolo vcelku dobre(Owl Stream), hlucnost je velmi mala a chladenie vcelku prekvapivo dobreHlucnost je do 26,5dBa, cize cpu chladic tichucky, uz pocujem len zdroj
, ozaj nejaky neviete poradit?
AsRock 4Core 1333-FullHD - Intel Pentium Dual Core E2140@2.8GHz + Arctic Freezer 7 PRO - 1024 MB DDR II A-Data 800 MHz- 120GB HDD Seagate Barracuda 7200.2 ATA + Tominek Silent MOD- 19" Sony Multiscan E430 - Inno3D GeForce 7600 GST 256MB - Enermax 250W - Razer Krait
"Padl jsem na kolena, hlaveň křísla o podlahu, ale co je to na mě: Red Baron se po krátké odmlce znovu rozburácel." And my mobile workstation: IBM ThinkPad T60
Tak nevim, ale já měl asi 3 VultureSpiny a ani jeden neměl žádnou vadu. jedu na něm asi 3 měsícce a je to v poho.Původně odeslal puki
Ta hlučnost, co máš je katastrofální . Zdroj koupíš např. na www.silent.wz.cz, ale musíš jim napsat co chceš(obchod@tichepc.cz ), nejhlučnější zdroj mají myslím 23 dB ve 100% zatížení z testů a nejtišší =0 dB - pasivní chlazení . No ale připrav se na to, že pak zase uslyšíš ten tvůj chladič . Já mám od nich sestavu a neslyším ani zdroj, ani chladič, ani grafickou kartu, ani n.bridge - na to dělají také pasivy . Ale problém mám - slyším HDD Baracuda 7200 ot/8 MB . Takže čekám až klesnou ceny flashdisků (taky je dělaj) , pak už se mi v počítači nebude točit nic !Původně odeslal Reno
flashdisk?? a to jako pojedes jenom z toho?! jaky jsou kapacity a co to stoji.....
\"Play so loud, be so silent.\"
| EPoX 4PEA+ | INTEL Pentium 4 2.4GHz | Qualista Cyprum Heatsink | OCZ Technology 2x512MB 400MHz CL2 DDR RAM | WD800JB | Seagate 7200.7+ 120GB | Hercules 3D Prophet 9800 non-PRO with SPIRE heatsink & 80mm fan | iiyama Vision Master Pro 454 | TEAC DV-516E | Yamaha CRW-F1 | Logitech Internet Navigator Keyboard | Chieftec MX-01WD-D + Enermax Noistaker 420W PSU| homemade FAN controler + 3 CoolerMaster 80mm BlueLed FANs | M-Audio Delta 66 + Behringer TRUTH High Resolution Studio Monitors | Logitech MX510 + fUnc Surface 1030 | Connected via Data NonStop
No zdroj idem kupit teraz Enermax mierne upraveny --max 19-20dBa! a grafiku si idem stisit(trosku roboty ale co) a chladic na cpu potom mozno kupim Vulture Spin
Ak sa nestitis upravovania tak skor ako Vuture spin by som ti doporucil zohnat si odniekadial boxovany chladic na bartony, roztiahnut rebra tak aby si tam mohol dat 80mm pripadne 92mm vetrak. Podla typu vetraku ta to vyjde urcite lacnejsie a ak tam das 92ku tak na 12v bude chladit lepsie, a na nizsej voltazi bude tichsia Vulturespin.Původně odeslal Reno
U toho Vulture Spinu by bylo dobrý třebas nasadit okolo celýho chladiče 12cm trubku a na vrchol dát 12cm větrák co by to tahal ven mohlo by to být dost účinný takovej klasickej tunel,ale trochu jinak.
ad USB disk: To chceš mít doma diskový pole 20 USB diskůna to aby si měl 40GB
![]()
Jinak totiž nevim největší jsou 2GB.
Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0
ale ne,nechce poel usb disku ale flashdisk - to je disk jako pevny diska le s flash pameti misto ploten..delalo se to uz davno ale bylo priserne drahe a porad je i kdyz ceny sly dolu
nebo sem videl zajimavy disk ktery byl udelany tak ze tam bylo hodne ram ze ktere se cetlo a pak tam byl normalni pevny disk na ktery se data zalohavala kdyby vypadl proud![]()
https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla
No to vim,že existuje Flash disk přímo do IDE,ale takovou pálku jen proto,že mu vydává disk hluk na jednotkách dB snad ani nemá cenu dávat![]()
Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0
Ale pánové, flash disky nemají žádné jednotky hluku, jsou naprosto bezhlučné, jako USB disk, až na to že mají plnohodnotné ATA rozhraní . A kdo používá bordelo system Win - musí použít RAMDISK (na odkl.)- a výhodách se asi nemusíme bavit ? Ta česká firmička, co jsem zmiňoval ,prodává izr. M-system a něco málo z vlastní produkce . Kapacity 2 GB jsou dávno běžné a ceny jdou stále dolů . A stále vyvíjejí nové věci . Doufám, že se jim povede požadovaný výsledek a dostanou disk na koupitelnou hranici . Ale už dnes např. do routru se jiný disk než flash, snad ani nevyplatí - ani ne snad kvůli tichu (0 dB), ale především kvůli spolehlivosti .Původně odeslal globalkiller
panove vedi ze flashdisk je bezhlucny,proc by nevedeli![]()
asi si globalkillera spatne pochopil,zkus si to precist jeste jednou![]()
https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla
Asi jsem špatně porozuměl " v jednotkách " = hluk je malý, ale je ( tak jsem si to vyložil, asi mylně - ! ). Tímto se omlouvám, měl bych asi jít už spát . Každopádně díky za výklad .Původně odeslal Wolferine
Hmmm mě by zajímalo jak je to s těma flash diskama![]()
Píšou tam ma http://www.silent.wz.cz/ "FLASH DISKY , pasivní zdroje do prac. stanic a klientů !" ale nikde o tom nic dalšího neni![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)