Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Nahravani z videa do PC

Standardní Nahravani z videa do PC

mam problem, mam od MSi geforce 2 ti s tv vstupem a at se jakkoli snazim nahrat video, nejde mi to. zkousel jsem to pres Virtualdub i prilozeny MSI WinCoder. Kabel z videa mam Scart a do PC S-Video vstup. Je mi divny, ze minulej rok-2002 mi to slo, ale ted ne Ted mam jiny video. Jiank ovladace mam snad vsechny, vcetne WDM. Muzete
    nekdo helpnout, co stim?
    Dnes jsem si stahnul posledni Detonatory, hodim je tam a pokud to ani pak nepujde, tak uz nevim.

Standardní

Jestliže víš, že to nahrávalo a změnil jsi video tak vyzkoušej nejdřív jiný video, potom zkus software Dscaler - je moooc dobrej a zadarmo. Jinak mě nic nenapadá

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Caute,
    keď ste sa tu začali baviť o nahravani do PC tak mna by to tiez zaujimalo.Signal dostanem do TV i do PC bez akéhokoľvek problému (viď VGA) avšak ta nahratá kvalita i keď ju vo Win Coderu nastavím na Best nie je ktovie čo.
    Chcem sa preto spýtať - tie detonátory,na čo vlastne slúžia.Doteraz som mal dosť shity-quality grafiku-takže žiadne skúsenosti v tejto oblasti.Myslel som si,že su iba kvoli hrám,alebo nie? Je veľký rozdiel ak mám iba posledný driver a žiadny detonátor?Mám skúsiť natiahnuť niečo z rady radu FX 5900, ak by na FX 5950 nebolo nič dostupné
    Poraďte ak viete.

Saťo
    MSI KT4 Ultra BSR, AMD XP 2200+, Copper Silent TC, MSI FX 5950 Ultra 256,Seagate Barracuda 80Gb+Barracuda S-ATA 200Gb, 2 x 512 Kingston Hyper X KHX3200ULK2/1G, PIONEER 112 BK, PCMCIA na PCI by Avaya + Orinoco Gold Wi-Fi card, Audigy 2 ZS Platinum Pro, Big case+Enermax EG465AX-VE(G)FMA - 3 fans+komin na CPU, Acer 1951 DS monitor

Standardní

Citace Původně odeslal sato
    Caute,
    keď ste sa tu začali baviť o nahravani do PC tak mna by to tiez zaujimalo.Signal dostanem do TV i do PC bez akéhokoľvek problému (viď VGA) avšak ta nahratá kvalita i keď ju vo Win Coderu nastavím na Best nie je ktovie čo.
    Chcem sa preto spýtať - tie detonátory,na čo vlastne slúžia.Doteraz som mal dosť shity-quality grafiku-takže žiadne skúsenosti v tejto oblasti.Myslel som si,že su iba kvoli hrám,alebo nie? Je veľký rozdiel ak mám iba posledný driver a žiadny detonátor?Mám skúsiť natiahnuť niečo z rady radu FX 5900, ak by na FX 5950 nebolo nič dostupné
    Poraďte ak viete.
    Saťo
    ...nazvom Detonatory sa oznacovali ovladace na "nVidiacke" graficke karty od TNT az po FXky -> v sucasnej dobe sa zmenilo oznacenie z Detonatory na ForceWare a najnovsie oficialne si mozes stiahnut tu -> http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp takze ti ich doporucujem stiahnut, odinstalovat predchadzajuce a nainstalovat tieto
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Vdaka iGor za info.
    Pravdupovediac na tej MSI stranke som už bol aj pred tým,avšak nevedel som čo je vlastne na čo,tak som nič nesťahoval.Ten ForceWar 53.04 som si teraz stiahol,avšak stojim pred ďalším dilema-ako odinštalovať súčasný driver.Dá sa to bežne cez Pridať/Odstrániť položku-tam je NVIDIA Display driver a NVIDIA WDM Driver.Ktorý z nich Niekde na webe som videl utilitku na odinštalovanie driverov,avšak v tejto chvíli to narýchlo nenájdem...možno to sám poznáš.Keď to treba tak nevieš kde to máš hľadať.Ako to robíš Ty?Blbé otázky,ale človek sa musí spýtať.

Vopred vďaka za radu.

Saťo
    MSI KT4 Ultra BSR, AMD XP 2200+, Copper Silent TC, MSI FX 5950 Ultra 256,Seagate Barracuda 80Gb+Barracuda S-ATA 200Gb, 2 x 512 Kingston Hyper X KHX3200ULK2/1G, PIONEER 112 BK, PCMCIA na PCI by Avaya + Orinoco Gold Wi-Fi card, Audigy 2 ZS Platinum Pro, Big case+Enermax EG465AX-VE(G)FMA - 3 fans+komin na CPU, Acer 1951 DS monitor

Senior Member
    Vliv
    280

Standardní

Vole tak asi ten display driver, btw. si stiahni international, bude ti to pisal Ovládač grafickej karty nVidia

Stare drivere nemusis davat prec, proste tam nahod nove a je to....
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

To som zase ja,avšak už o niečo mudrejší.Skusil som ten novy driver 53.04,avšak nič moc.Ešte mi to dalo i menej bodov v 3DMarku.Tak som prešiel zas na original driver,preinštaloval WinCoder (nebyť kamoša tak som bez TVin/Out ,pretože MSIčkový Deluxe center beží iba pod W2000/XP a ja sa W98 nevzdám) a všetko šľape tak ako má.Perfiš obraz dnu i von .
    Predtým sa tam asi niečo žralo,keď mi to tak kockovalo.
    Aj tak dík.

Saťo

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání