Upřímně jsem maličko "zmaten" neb jsem toho pročetl mrak a výsledek je ten, že mám neodbytný pocit, že nikdo nic nevyrábí a všichni čekají až se začne: Mýlím se snad?
A pokud se nevyrábí, tak se mi rýsuje šance, samozřejmě pokud nekoupím hotové, že by se dalo vyrábět - jasně je potřeba to zkusit a ověřit, nicméně zdroj je to spolehlivý a kvalitní, takže by mne zajímal Váš zájem o bloky?
Předpoklad, pokud nekoupím, tak koncem příštího týdne cca čtvrtek 22. ledna zkusit vyrobit asi tři verze - zavináč, obyčejný had a ten třetí by měl být na způsob MK4, ale podotýkám jen něco na způsob, neb ještě není spočítaný a abych nezapomněl asi i cibule. Vstup bych předpokládal průměr 10 nebo 12 mma materiál měď nebo hliník - a zatím asi jen pro P4 neb AMD není k dispozici - s předpokladem, že ve všech eskách jsou díry
? po tom plastovém držáku na chladič a větrák, uchycení na šrouby jako to má http://www2.arnes.si/~mlivak/P4/wire.JPG - takže asi nic absolutně levného , ale 100% spolehlivého a funkčního
![]()