Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Vyrábí někdo nyní WB? pokud ne, mám možnost vyrobit!

Standardní Vyrábí někdo nyní WB? pokud ne, mám možnost vyrobit!

Upřímně jsem maličko "zmaten" neb jsem toho pročetl mrak a výsledek je ten, že mám neodbytný pocit, že nikdo nic nevyrábí a všichni čekají až se začne: Mýlím se snad?

A pokud se nevyrábí, tak se mi rýsuje šance, samozřejmě pokud nekoupím hotové, že by se dalo vyrábět - jasně je potřeba to zkusit a ověřit, nicméně zdroj je to spolehlivý a kvalitní, takže by mne zajímal Váš zájem o bloky?

Předpoklad, pokud nekoupím, tak koncem příštího týdne cca čtvrtek 22. ledna zkusit vyrobit asi tři verze - zavináč, obyčejný had a ten třetí by měl být na způsob MK4, ale podotýkám jen něco na způsob, neb ještě není spočítaný a abych nezapomněl asi i cibule. Vstup bych předpokládal průměr 10 nebo 12 mm a materiál měď nebo hliník - a zatím asi jen pro P4 neb AMD není k dispozici - s předpokladem, že ve všech eskách jsou díry ? po tom plastovém držáku na chladič a větrák, uchycení na šrouby jako to má http://www2.arnes.si/~mlivak/P4/wire.JPG - takže asi nic absolutně levného , ale 100% spolehlivého a funkčního
    Přišel jsem, viděl jsem a stále jsem LAMA

Standardní

WC vyrabi dost lidi ale zkus to (Pirs a karlos, Galaxi , erty...)
    No a diry nemaj vsechny desky...
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Member
    Vliv
    280

Standardní

No vzhledem k tomu ze dort mel na mysli desky pro P4 tak ty podle me diry fsechny maji diky tomu ze intel je pouziva pro svuj Zero Insertion Force system, presneji receno pro jeho zakladnu - dortem vyse zminovanej plastovej drzak ...
    Intel P4 NW 3.4, Abit IC7-MAX3, OCZ DIMM 4x256 DDR 400MHz Dual Channel CL2, WDRaptor 36GB SATA NCQ, 2 x Hitachi 7K250 160 GB SATA in RAID0, Seagate BARR 7200.10 320 GB SATAII, Plextor W1610TA, Toshiba SD-M2012, LG GSA-H20L, GF 6600GT, SoundBlaster Audigy Platinum, Aver TVPhone 98, CoolerMaster Stacker RC-810, FujitsuSiemens P19-2, SGI GDM-5411, Cambridge SoundWorks 2200, Logitech MX3100

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání