Vyhlížím si nějaký PDA a co jsem měl možnost si osahat, asi se vrhnu do nějakýho iPAQa. Jenom bych potřeboval vědět ještě pár věcí který mě zatím nikde nebyli schopní odpovědět - takže jestli někdo máte tuhle hračku doma, budu vám vdečnej když mě poučíte![]()
1) Některý vyšší modely (iPAQ) mají rozpoznávání už napsanýho textu (jako OCR), ale u nižších jako 19xx sem nikde zmínku nenašel. Je to otázka placeného SW nebo to umí všechny modely(jinak klávesnička, nebo rozpoznávání při psaní je mě jasný)
2) Jak výkonnej PDA je potřeba (CPU) pro přehrávání videoklipů, zvládne to třeba i h1915![]()
3) Jaký formáty videa se na PDA dají přehrávat, nejvíc by se mi asi líbil DivX, ale ten to std. asi neumí![]()
4) Pro přehrávání videa/záznam zvuku mě někdo tvrdil, že funguje POUZE z/do RAM, tzn. ne na paměťovou kartu, protože by to snad nestíhalo ukládat/číst. Je to tak![]()
5) Když nahrávám hlasovou poznámku, ukládá se std. WAV, nebo jde i nějaký kodek (jako třeba v mobilu)![]()
6) Existuje free program který by uměl na PDA provést kompresi hlasových nahrávek -> MP3 (nebo přímo do MP3 nahrávat)![]()
7) sem přes BT připojenej k PC připojeným k netu. Můžu se na net normálně připojit i z PDA (předpokládám že jo, ale pro jistotu)![]()
![]()
thx4all
Aigor