Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Pioneer DVR-A07

Standardní Pioneer DVR-A07

vypada teda cool
    "Ad Astra Per Aspera"

Standardní Re: Pioneer DVR-A07

Citace Původně odeslal EllE

vypada teda cool :)
    tak takto si predstavujem idealny predok opt. mechaniky, ziadny jack, ziadna hlasitost ci zbytocne diody

dufam, ze aj ostatni vyrobcovia pojdu tymto smerom a nezaskodili by vymenne predne kryty, nechapem preco s nimi este vyrobcovia nezacali

pod tym myslim samozrejme jednoduchu vymenu a rozne dizajny a nie ako dnes len par znaciek a vyber je leda tak v 2 farbach
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

Z jakého to máš zdroje? Podle mě to je fake. Na stránkách Pioneera vypadá DVR-A07 stejně jako DVR-A06.

Standardní

Citace Původně odeslal Dawn
    Z jakého to máš zdroje? Podle mě to je fake. Na stránkách Pioneera vypadá DVR-A07 stejně jako DVR-A06.
    Nic neni fake a vzal sem to od kamose ze stranek PEGASoft.cz
    "Ad Astra Per Aspera"

Standardní

Uvidíme, pokud bude takhle vypadat, tak to není špatné. Možná to taky budou různé verze, u toho nového designu je označení DVR-A07-J, zatímco Pioneer USA má na svých stránkách DVR-A07.

Standardní

Uvidíme, pokud bude takhle vypadat, tak to není špatné. Možná to taky budou různé verze, u toho nového designu je označení DVR-A07-J, zatímco Pioneer USA má na svých stránkách DVR-A07.
    zase to nevidim tak prevratne, Sony maju trocha podobny dizajn, asi najlepsi co bol zatial

mne vyhovuje jednoduchy funkcny u mojej DVDRW, len keby nemala tu LEDku, grr, ma stastie ze som ju prestriekal nacierno vr. krytu ledky :-)
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání