Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Reklamace iiyama 1451, objednáno přei internet.

Senior Member
    Vliv
    271

Standardní Reklamace iiyama 1451, objednáno přei internet.

Ahoj, objednal jsem si přes internet v Alzasoftu monitor iiyama 1451. Monitor má nějaké vady. Jde mi o to jestli mám nárok ho vrátit bez udání důvodu do 14ti dní, když to bylo přes ten internet. No ale vyzvedl jsem ho osobně.

Ty vady:
    iiyama 19" 1451 LS 902UT
    Problem: Pri maximali­zaci jakehokoliv okna a naslednem vycentrovani a roztazeni obrazu tak, a­by byla vyuzita maximalni plocha obrazovky mohu bez problemu serfovat po­ inetu normalne a na tom pracovat. Ale pri spusteni nejakeho filmu ve fu­llscreenu, hrani hry v jinem rozliseni nebo vypnuti pocitace (monitoru) pre­s noc a naslednem zapnuti se mi cely obraz ( maximalizovane okno) vzdy ne­jak posune, takze z dolni listy (hodiny, ikony, Start) je videt jen polo­vina nebo obráceně (nebo je kolem obrazu cerny 1 cm tlusty okraj-nevyuzite misto) a musim opet manualne na monitoru posouvat obraz. Neni to tim, ze by byl monitor studeny. Grafickou kartu mam Geforce 2mx400 64Mb. Pred tim jsem mel 17" Aoc a bylo to ok. Dale je obraz na levem hornim rohu ujety smerem dolu. da se to srovnat tak ze pootocim cely obraz a lehce utopim listu s hodinamy v pravem dolnim rohu.Pak se mi take zda ze je obraz lehce rozmazany, hlavne v dolni polovine. Co mi poradite? Monitor mam teprve 3 dny.
    IBM ThinkPad T40

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní Re: Reklamace iiyama 1451, objednáno přei internet.

Citace Původně odeslal Ištván
    Ahoj, objednal jsem si přes internet v Alzasoftu monitor iiyama 1451. Monitor má nějaké vady. Jde mi o to jestli mám nárok ho vrátit bez udání důvodu do 14ti dní, když to bylo přes ten internet. No ale vyzvedl jsem ho osobně.

Ty vady:
    iiyama 19" 1451 LS 902UT
    Problem: Pri maximali­zaci jakehokoliv okna a naslednem vycentrovani a roztazeni obrazu tak, a­by byla vyuzita maximalni plocha obrazovky mohu bez problemu serfovat po­ inetu normalne a na tom pracovat. Ale pri spusteni nejakeho filmu ve fu­llscreenu, hrani hry v jinem rozliseni nebo vypnuti pocitace (monitoru) pre­s noc a naslednem zapnuti se mi cely obraz ( maximalizovane okno) vzdy ne­jak posune, takze z dolni listy (hodiny, ikony, Start) je videt jen polo­vina nebo obráceně (nebo je kolem obrazu cerny 1 cm tlusty okraj-nevyuzite misto) a musim opet manualne na monitoru posouvat obraz. Neni to tim, ze by byl monitor studeny. Grafickou kartu mam Geforce 2mx400 64Mb. Pred tim jsem mel 17" Aoc a bylo to ok. Dale je obraz na levem hornim rohu ujety smerem dolu. da se to srovnat tak ze pootocim cely obraz a lehce utopim listu s hodinamy v pravem dolnim rohu.Pak se mi take zda ze je obraz lehce rozmazany, hlavne v dolni polovine. Co mi poradite? Monitor mam teprve 3 dny.
    tak postupne - vyzvedl si ho osobne a v tom je problem. tech 14 dni je kvuli tomu, ze ty to osobne neprevezmes a tudiz kupujes zajice v pytli.

s nastavenim me to same delal Hyunday ktery sem koupil bratrankovi. no pak sem jednou pri zahratem monitoru nedorovnal jak mam ve zvyku uplne na milimektr presne obraz ke krajum ( nechal sem tam asi 2 3 milimetry rezervu ) a svete div se, uz se to nestalo a parametry drzel jak vino.

k obrazu ti neporadim. muze to byt castecne chyba karty, ale spis bych to videl na monitor. zkus v servisnim menu presnejsi doladeni obrazu ( nevim jak to tam je, ale tusim, ze by mel mit vetsi moznosti nastaveni nez obyc monasy - hlavne kdyz uz to ma i AOCcko )
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

no koukam ze mas asi peknyho peska. ja ten samy monitor kupoval taky u alzace, loni v lednu a vse je ok. no asi je to na reklamaci, podrobne vypis ten jejich priblblej listek, a nech si to pak ukazat v behu u nich.

Laser G9 + Logitech G930

Senior Member
    Vliv
    271

Standardní

Jak by mi uznaly reklamaci tak vezmu prachy a koupím raději pořádnou 17"
    IBM ThinkPad T40

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání