Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Realtek

Member mince
    Vliv
    263

Standardní Realtek

Prosím o radu,proč mi nejde spustit internet přes Realtek RTL8029/AS/PCI Ethernet NIC.Ovladače jsou instalovány správně,používám WIN98SE,jsem připojen přes Chello-kabelovka.

Standardní

A ked boli u teba technici islo to? Hadze ti to nejake chyby alebo co? Nemas tam pri sietovke konfilikt nejaky?
    Nemenil si nastavenia? Mal by si mat nastavene dhcp a v internet otpions v conections v lan settings automacly detect settings. Pripadne si mozes nastavit rucne proxy server este.

Standardní

mas zaregistrovanej mac?
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Member mince
    Vliv
    263

Standardní

Technici to instalovali na AMD PCNET Ethernet Adapter /PCI-ISA/.Na to jedu nyní,do druhýho komplu jsem dal ten Realtek a jen jsem prohodil kabl od internetu .To tak nejde udělat?Jinak žádnej konflikts ničím to nedělá.Co je to mac ?

Standardní

To spojenie je viazane na mac adresu sietovky. Cize ked si prehodil kabel od modemu do inej sietovky automaticky sa ti zablokovalo pripojenie. Ak to nemaju dost dobre "spravene" tak skus prehodit kabel spat do starej sietovky. Ak to maju dobre "spravene" tak ti to musia odblokovat u nich.
    V buducnosti ked budes chciet nieco taketo robit najprv si zmen mac adresu na novej sietovke pokial im nechces platit za zmenu adresy v ich systeme...

Standardní

nejak nechapu jak to myslis s tim dobre udelane
    ale proste modem filtruje mac adresy ktery s nim nejsou asociovany
    chello classic 1MAC
    chello plus 3 mac
    chello profi 4 mac
    (aspon tusim)
    registruje se to na reg.dkm.cz a osobni cislo tam je variabilni symbol z faktury bez posledni cislice ... a heslo je stejny jako k mailu ... (pokud sis ho nemenil)
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    nejak nechapu jak to myslis s tim dobre udelane
    ale proste modem filtruje mac adresy ktery s nim nejsou asociovany
    chello classic 1MAC
    chello plus 3 mac
    chello profi 4 mac
    (aspon tusim)
    registruje se to na reg.dkm.cz a osobni cislo tam je variabilni symbol z faktury bez posledni cislice ... a heslo je stejny jako k mailu ... (pokud sis ho nemenil)
    Myslel som to tak ze napr. my mame v praci cisco switche, ktore maju port security. Ked pripojis na port kde uz je nejaka mac adresa inu sietovku tak port spadne a musim ho rucne "odomknut"...
    Netusim ako to maju v upccku pozapajane tekze...

Standardní

aha
    mno tam to neni rovnou do switchu to zaprvy
    za druhy mam pocit ze bejt tam neco takovyho tak se technicka podporazblazni protoze zakaznici se v tom vrtaj dennodenne

Member mince
    Vliv
    263

Standardní

Když to byly nainstalovat,tak jsem se jich samozřejmě ptal,jestli je musím nějak kontaktovat,když si to přepojim do jinyho komplu a oni mi řekli,že si to můžu přepojit sám,takže hledám způsob jak to udělat.Tak to zkusim.

Member mince
    Vliv
    263

Standardní

Jo tak jsm celý postup zjistil na www.home.ces.chello.cz v sekci fag.Je to tam rozepsaný,takže díky za rady.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání