Prave me neco napadlo se souvislosti s mym trapenim, a asi neni vhodne to psat, hodte mi PLS SZ, nebo ICQ. (reknu vam o co jde)![]()
Pokud ani tento prispevek neni adekvatni, predem se omlouvam=LOCK.
Prave me neco napadlo se souvislosti s mym trapenim, a asi neni vhodne to psat, hodte mi PLS SZ, nebo ICQ. (reknu vam o co jde)![]()
Pokud ani tento prispevek neni adekvatni, predem se omlouvam=LOCK.
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
Nerikejte mi, ze tu nikdo nema Zalmana z Prahy![]()
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
jakej je rozdil mezi zalmanama z prahy a z brna?
btw. hodnestrasne moc by me zajimalo co to mas za problem ze je tak tajnej ...
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
neni to tajny, jde o to, ze zrovna nechci byt tercem moderatoru za prispevek, co neni treba v souladu sPůvodně odeslal Fox!MURDER
Jde o to, ze mam zalmika od Fabsy, jenze pokud je zatez, tak vydava divne, neidentifikovatelne zvuky. Jenze protoze je od fabsy, reklamace nejen ze by byla zdlouhava a asi az na nekoik mesicu, ,ale taky chce dalsi prachy za postu atd...![]()
Tudiz me napadlo, ze pokud byste meli Tohodle Zalmana koupenyho u nas /praha protoze tu bydlim a muzu to resit osobne) a mel zarucak, tak a byli byste ochotni, tak na ten zarucak bysme mohli reklamovat ten muj vadnej chladic.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)