Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Aku COMBO CD mechaniku???

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Aku COMBO CD mechaniku???

takze neviem medzi ktorymi sa rozhodnut tak mi poradte, ze ktora je taka najlepsia a najspolahlivejsia:

CD-RW+DVD COMBO TOSHIBA SD-R 1412 48CD / 32CDW / 24RW / 16DVD

CD-RW+DVD COMBO TEAC 48CD / 48CDW / 24RW / 16DVD čierna
    CD-RW+DVD COMBO SONY 300E 48CD / 48CDW / 24RW / 16DVD BOX AKCIA
    CD-RW+DVD COMBO LG 48CD / 48CDW / 24RW / 16DVD
    CD-RW+DVD COMBO LG 52CD / 52CDW / 24RW / 16DVD
    Diky

Standardní

ja som si pred asi mes. kupil CD-RW+DVD COMBO TEAC 48CD / 48CDW / 24RW / 16DVD čierna
    a som celkom spokojny ale uz som pocuj dost zluch reci na Teac tak neviem. Kazdopadne podla cdr.cz to ma machaniku Sony a elektroniku Liteon.
    No Teac uz nieje to co predtym.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

no podle mych zkusenosti bych vzal jednu mechaniku z tech LG, je jedno kterou
    stavel jsem nedavno dve PC a dal jsem je tam a zatim jsou s nima lidi spokojeny, ale rikam zatim nevim co bude tak za rok

Standardní Re: Aku COMBO CD mechaniku???

Citace Původně odeslal ECI
    takze neviem medzi ktorymi sa rozhodnut tak mi poradte, ze ktora je taka najlepsia a najspolahlivejsia:

Diky
    TEAC je obecne dobry, ale uz dava na mechaniky len nalepku a firmware, stale je vsak lepsi ako vacsina, LG je neznama znacka bez minulosti, tej bych sa radsej vyvaroval, Toshiba a Sony su slusne znacky, ono je to ale vcelku jedno, beztak je to vsetko na jedno kopyto pri parametroch a nakoniec ide len o to ci sa ti odfajci or nie a tu bych si dal pozor len na LG...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

hmm no takze kupil som TEAC.Najprv som chcel toshibu, ale moj znamy ktory to predava mi povedal ze su to riadne shity

Standardní Re: Aku COMBO CD mechaniku???

Citace Původně odeslal Markoff.tk
    Citace Původně odeslal ECI

Diky
    TEAC je obecne dobry, ale uz dava na mechaniky len nalepku a firmware, stale je vsak lepsi ako vacsina, LG je neznama znacka bez minulosti, tej bych sa radsej vyvaroval, Toshiba a Sony su slusne znacky, ono je to ale vcelku jedno, beztak je to vsetko na jedno kopyto pri parametroch a nakoniec ide len o to ci sa ti odfajci or nie a tu bych si dal pozor len na LG...
    co se tyce combo mechanik tak teac=sony=lite-on, lisi se jen firmwarem a cenou sony a teac sou dneska jen nalepkari...
    Athlon 64 Venice 3500+@2700Mhz (11*246) 1,55V <|> CoolerMaster Hyper TX <|> Epox EP-9HEAI <|> 512 + 256MB PQI DDR 400 Cl 2.5 <|> Gainward 7600GS Golden Sample 256MB 450/1000@520/1440 <|> 250GB Western digital WDC2500YS sata
    <|> Fortron FSP400-60GLN <|> case 3R System Neonlight

Thoroughbred 1,47Ghz@1,9GHz (11,5*166) 1,75V <|> Spire Falconrock II <|> Epox 8k3a+ <|> Micron 256MB ddr266 + Samsung 256MB ddr333@ddr333 Cl 2,5 2.8V <|> 2x Maxtor D740X 40GB <|> Gigabyte R9200-DH 64MB 250/200@279/227

Standardní

Ja bych sel do combo LiteONu... mel jsem ji a byla velmi dobra.
    48/24/48/16

Standardní

Tak jsem si prošel nějaké recenze a jsem nakloněn tomu nahradit svoji starožitnou vypalovačku combem Lite-On LTC-48161H. Pokud ho někdo máte, jaké jsou vaše zkušenosti? Zajímalo by mě především to, co v recenzích nebývá - hlučnost, konstrukce, jak se chová v provozu po pár měsících, atd. Zaslechl jsem nějaké stížnosti právě na hlučnost a pak na chatrné provedení plotny. Díky.

Standardní

Ahoj. Jednoznačně doporučuju mechaniku LG 4520. Je rychla, spolehliva, ticha a kvalitni.
    Case: ATX Miditower Eurocase A 213; CD-R/RW/DVD-ROM: LG 4520b; Disketovka: noname 3,5“ 1,44 MB; Grafická karta: Sapphire ATI RADEON 9200 128bit, 128 MB, DVI, TV; Harddisk: Seagate ST380021A (Barracuda IV. 80 GB); Chladič procesoru: Titan TB D5TC SC; Klávesnice: multimediální Samsung; Monitor: ACER AL1721; Myš: Microsoft WheelMouse Optical; Paměť: 1) DIMM noname 133 MHz 128 MB 2) DIMM noname 133 MHz 128 MB; Procesor: AMD Duron 1.1 GHz; Tiskárna: OKI Pageprinter 4W; Výměnný rámeček: VIPOWER VP-10LS-66/100; Základní deska: QDI KinetiZ 7T; ZIP: NEC 100 MB, interní; Zdroj: Fortron 250W GT; Zvuková karta: 1) VIA AC´97 (integrovaná na desce) 2) SB Live 1024 Player

Standardní

Tak jsem pořídil ten Lite-On. Zatím jsem ho moc nezkoušel, ale můžu napsat alespoň pár prvních postřehů. Hlučnost je víceméně průměrná, už jsem slyšel tišší i hlučnější mechaniky. Co se plotny týče, tak opravdu není dvakrát bytelná - při vysunutí má docela velkou vůli. Čtení a zápis fungují standardně, žádné odchylky od specifikace jsem nezjistil. Doposud jsem narazil na jediný problém a to v souvisloti se zpomalováním rychlosti čtení. Podle všeho by ta mechanika měla podporovat rychlosti 48x, 40x, 32x, 24x, 12x, 8x a 4x. Jednak se pravidelně stává, že se příslušná rychlost nenastaví, a při detekci čtecích rychlostí vrací skoro pokaždé jiné údaje! To samé dělá u DVD. Ještě jedna zajímavost, CD Speed detekoval vložené DVD-Video jako Data CD o kapacitě 692 minut - to ale zřejmě bude nějaký bug CD Speedu. Jinak je super, jak je ta mechanika krátká. Sice to na první pohled budí trochu nedůvěru, ale při montáži do skříně, jsem to ocenil.

Standardní

Taky bych se priklonil k Lite-on(ta co ji mam v podpisu), zatim ji mam sice tyden, takze nemuzu rict dlouhodobe zkusenosti, ale skousel sem vypalovat a fse fpoho, za cca 3 minuty vypaleny 700mb CD, ktere slo precist(skousel sem to i cele zkopirovat) na jinych mechanikach..
    Od te Toshiby bych dal ruce pric.. Mel jsem jednu kombo mechaniku(32*(tusim)12*40*16) a byla to pekna potvora.. Kazila mi kazdy druhy(nekdy ani to ne) CD(vetsinou ty, ktere byly vypalene z *.bin souboru..) a vubec, padal mi s ni CloneCD uz pri instalaci.. a jeste dodam, ze vypaleni jednoho CD ji trvalo 7min!!(vic nez na 16*, kterou ma matka.. btw taky LITE-ON, jeste s ni nebyl nejmensi problem..)
    Ja jsem proste verny LITE-ONu, jeste sem nemel s nima zadny problem..
    Home: Fujitsu Siemens Amilo Xi1554 - 17" 1920x1200, Core 2 Duo T7200, 2GB DDRII, ATI Mobility X1900, 2x120GB RAID0, DVDRW, Razer Copperhead + fUnc Archetype, SB Surround USB + THX550
    School: Prestigio Nobile 1558 - P-M 1,73GHz, 1GB DDRII, 60GB, Kombo, 2x baterka, CDMA

Standardní

A kedze ten Teac je vlastne LiteOn tak aj teac je v poho. Akurat je asi drahsi. O kolko
    Mne akurat odisiel ten Teac po 3 tyzdnoch.
    Uz sa reklamuje
    Ozaj ten teac mi robil to ze pri tahani z cd klesla stale rychlost pri 43% (cca) na 1 Mb za sekundu a az do konca sa tak vliekla.

Standardní

Citace Původně odeslal kju
    A kedze ten Teac je vlastne LiteOn tak aj teac je v poho. Akurat je asi drahsi. O kolko
    To si právě nejsem jist. Když vyjdu z recenze na CD-R Serveru, tak tu mechaniku Teac vlastním firmwarem celkem zmršil. Taky jsem o tom Teacu uvažoval, ale tohle mě dost odradilo. Viz problémy s paketovým zápisem, CDS, overburnem, zpomalováním DVD atd. - to všechno u toho Lite-Ona funguje. Třeba se něco z toho spravilo novým firmwarem K4H6, ale jak dlouho to trvalo, než ho vydali! K tomu bych za něj ještě měl platit skoro o čtvrtinu víc. Kde jsou ty časy, kdy značka Teac něco znamenala!

První příjemné překvapení od Lite-Ona: SMART-X opravdu funguje. Měl jsem tak nějak za to, že jde jen o marketingový slogan, ale při přehrávání DivX filmu se fakt zpomalí.

Standardní

Několik dalších postřehů k Lite-On LTC-48161H. Dost mizerně čte poškrábané Audio CD - jak co se týče kvality tak rychlosti. Po 15 hodinách , kdy bylo přečteno zhruba 3/4 CD, mě to přestalo bavit. Množství chyb bylo výrazně větší než u Teac CD-540E.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání