Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: nastaveni NAT na SpeedTouch 510

Standardní nastaveni NAT na SpeedTouch 510

Zdravim, hledal jsem ve FAQ, ale bohuzel jsem nenasel co hledam. Jde mi o to, ze potrebuji nastavit NAT na modemu SpeedTouch 510. Adresu, ktera se ma prekladat zadam jednu z adres moji site a tu druhou musim zarat 0.0.0.0ort. Neni mi prilis jasny, co to znamena (respektive proc nemuzu zadat nejakou jinou adresu - treba modemu) a na jakou adresu se to vlastne preklada.
    V manuale k modemu jsem nasel tohle:

outside_addr:
    The apparent host IP address this application is running on, i.e. the
    NAPT enabled WAN IP address of the SpeedTouchTM .
    Use '0' to create a template. Such template will then be valid for any
    of SpeedTouchTM 's NAPT enabled IP addresses, e.g. also dynamically
    assigned/negotiated IP addresses.
    REQUIRED

z toho nejak chapu, ze si modem za tu 0.0.0.0 prideli nejakou svoji. No a jde mi o to jakou.

Bohuzel sitim moc nerozumim, takze budu rad, kdyz mi nekdo poradi a vysvetli co a jak nastavit.

Standardní

tak jak to je napsany tak z toho vyzniva ze pokud tam mas 0 tak to pouzije adresu na ktery mas povolenej NAPT ... tj. treba dynamickou ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Takze jsteli tomu dobre rozumim, tak NAPT = NAT ? Zacinam v tom mit poradnej bordel, protoze hledani informaci o ADSL a celkove o tom jak je to provedeny je jak stopování ptáků. Chvili naky stopy a pak zas nic ...

Neni nekdy jinde nez taky:
    http://www.svetsiti.cz/slovnik.asp?Chr=N
    nejaky info o tech vselijakych zkratkach?
    Diky za info.

Standardní

Pod touto volbou (NAPT- Network Address Port Translation) lze jednoduse realizovat forwardovani portu na konkretni stanice ve vnitrni siti - dejme tomu na 10.0.0.1 me bezi aplikace, ktera posloucha (pouziva) na nejakem portu (at jiz protokol TCP nebo UDP) - cili nastavim "inside address" na 10.0.0.1 a onen pouzivany port a "outside address" na 0.0.0.0 (ci IP nejakeho konkretniho stroje) a stejny port

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání