Měl jsem problém hned po instalaci této desky a dalších komponetů.Nešlo to zapnout,prostě jsem zapnul kompl a začal běžet,ale nerosvítir se monitor a dál to nic nedělalo.Tak mě napadlo resetovat bios a světe div se ono to běželo!Ale nastal hlavní problém to jsem popsal ve foru AMD,myslel jsem že mám zničenou cache procesoru,protože pokud byla zaplá cache tak počítač po nějaké době zatuhnul nebo se resetoval,program prime95 se seknul okamžitě když jsem chtěl spustit test,atd.Seklo se to třeba v hrách nebo při přehrávání filmu MP3 dokonce i jednou v čistém dosu.Někdy se to resetovalo,tak že zase nezapnul monitor a to samé jak popsáno výše-musel jsem opět resetovat BIOS.Když byla cache procesoru vyplá tak se nesekl ani jednou a prime95 taky valilo tak dlouho jak jsem jen chtěl.
Problém nastal kdyžjsem myslel,že je zničenej procesor,tak jsem ho zkoušel jinde a tam jel bez potíží.Takže když jsem opětovně zamontoval procesor,nastal zase problém popsaný výše,ale tentokrát s tím problémem že resetování biosu nepomohlo zkoušel jsem to minimálně 5X takže brácha desku vzal na reklamaci tak jsem zvjedav co bude dál.
Zajímalo by mě co se sní mohlo stát!![]()