sorry že to píšem sem, ale urobil som vážne chybu, že som si dal Mandrake 8.2, na prvýkrát nejdú ani X-ká a chcel by som nejako vymazať LILO aby mi normálne bootoval len WinXP, dalo by sa to urobiť nejako z Winu?
sorry že to píšem sem, ale urobil som vážne chybu, že som si dal Mandrake 8.2, na prvýkrát nejdú ani X-ká a chcel by som nejako vymazať LILO aby mi normálne bootoval len WinXP, dalo by sa to urobiť nejako z Winu?
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
fdisk /mbr -ti vymaze lilo
hp pavilion zt3020
JJ nabootujes z XP CD das nejak se to menuje oprava, rescue console nebo tak nejak a tam pres help si vypises prikazy a je to nejak fixboot, fixmbr nebo tak, na to uz dojdes.
BTW jako bychom to nerikali at se na tem MDK 8.2 vys...es
Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.
ak nabootujem z dosovej diskety, nepokazím tým nič? aby som si nezrušil samotný zavádzací záznam WinXP
No prave to jak jsem psal obnovi bootovaci sekvenci Xpecek. Pokud nabootujes z dos boot tak nevim jak to chces opravit
totiž aj na bootovacej diskete DOSu je fdisk, ale už som na to skoro zabudol![]()
No prave proto, obavam se, ze ten fdisk to nebude schopny obnovit, teda pokud tam mas dualboot, pokud ne, tak fakt nevim, ale jisty bych si tim moc nebyl, co vim na 100% to funguje u W98
tou bootovacou disketou DOSu som samozrejme myslel spúšťaciu disketu Win98![]()
fdisk /mbr vymaze celu mbr!!
ked chces obnovit windowsacky boot, tak nastartuj s cd a tam si naklikaj nejaku opravu...
hp pavilion zt3020
Xka nepotrebujes -> v konzoli:
Jestli se nemejlimKód:lilo -u
XP 1700+, AC CS2 TC, 512MB DDR400, Epox 8VTAI, Seagate 120GB SATA, Hercules 8500le 64MB
toto keby bola pravda, tak by som teraz nepísal tieto riadkyPůvodně odeslal Mikhaill
![]()
4Damian: dik, nabudúce budem vedieť
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)