Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Nejede mi proc 2.66/800/HT na P4SDX

Standardní Nejede mi proc 2.66/800/HT na P4SDX

Mam desku P4SDX od asuse (nejnovejsi bios) osazenou new procesorem 2.66/800/HT
    a 333 pameti deska pri osazeni procesorem v pohode nastartuje ukaze vse co chci videt HT="enabled" CPU="2600/manual" jako original ale
    2600 mi procesor nejede polozka pameti je v tu chvili jen na 400 nebo auto ja mam 333 pameti zkousel sel vse pridat napeti vypnout dualCH
    nastavit na pametech auto proto mi prosim poradte co mam delat protoze ted mi muj novy procesor jede pomaleji nez muj predchozi.... hnusny paradox moje predchozi 1,6@2,2 a ted jedu 2.66@2.17 grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrr
    takze co z tim radte lidicky jeste jsem nezkousel 400mhz pameti myslim ze pomuzou ale zatim na ne nemam love takze jestli je nejaka jina moznost tak rad uvitam

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    312

Standardní

urcite to bude tema pametma. ikdyz mne jde na desce nastavit delicka 5:4 (333) nebo 3:2 (266), takze by to snad melo jit i tam. kazdopadne kdyz mas procesor co ma FSB200, tak bys mel mit i pameti co zvladaji 200 nebo vic pro pripadny OC

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání