Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Jak přijdu na jaké frekvenci jedou DDR deska P4P800

Standardní Jak přijdu na jaké frekvenci jedou DDR deska P4P800

Byl jsem donucen koupit tuhle desku jelikož mě stará zhořela. Chtěl bych se zeptat kde v tom AMI biosu (jsem zvyklej na AWARD) najdu nastavení poměru FSB CPU/DDR. Mám 400DDR a v tom nastavení je jenom 333 a 266. Takže když chci aby mě ty ramky jeli na 400 tak musím taktit CPU.

A ještě jedna věc, kde se zobrazuje na jaký frekvenci ty paměti jedou? Musím vždycky nahodit Sandru a podle výsledku usuzuju. Díky
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní Re: Jak přijdu na jaké frekvenci jedou DDR deska P4P800

Citace Původně odeslal BananaYoe
    Byl jsem donucen koupit tuhle desku jelikož mě stará zhořela. Chtěl bych se zeptat kde v tom AMI biosu (jsem zvyklej na AWARD) najdu nastavení poměru FSB CPU/DDR. Mám 400DDR a v tom nastavení je jenom 333 a 266. Takže když chci aby mě ty ramky jeli na 400 tak musím taktit CPU.

A ještě jedna věc, kde se zobrazuje na jaký frekvenci ty paměti jedou? Musím vždycky nahodit Sandru a podle výsledku usuzuju. Díky
    Proc zakladas 2 stejny thready?
    Secondary rig: mATX ASUS A8NE-FM • A64 • 1GB DDR500 • X800 (390/700 @ 446/892) • 400GB SATA • Zalman VF700 + AC Freezer + AC Fan + Chill 500W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání