Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: PATA napojeny cez serillel ako SATA.

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní PATA napojeny cez serillel ako SATA.

Zaujimalo by ma, ci ma niekto s tuoto redukciou co dodavaju abitaci k nf7-s nejake skusenosti.
    Ja som to tak zapojil a na abit fore som cital, ze su stym problemy (strata dat...) a aj ze to znizuje cpu usage. Ja mam cpu usage ako cez paralel ATA. Ovladace od silikonu mam najnovsie (10032). Je nejake nastavenie v biose co pomoze zamedzeniu poruch pri zapisovani?
    Poradi niekto? Dik.
    Intel E6300, Gigabyte 965P-DS4, Coolermaster Hyper Tx, Corsair 2048MB Twinx XMS6-6400, Western Digital WD3200AAKS, Benq DW1640, Samsung SH-S203P, Leadtek PX7900GS, M-Audio Revolution 5.1, Seasonic S12-430, Genius SW-HF5.1, Samsung SyncMaster 940B,
    Logitech Mx400.

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní

To mi chcete tvrdit, ze nikto tu nema obycajny ata disk zapojeny cez adapter (co davaju abitaci k doske) na sata?
    Intel E6300, Gigabyte 965P-DS4, Coolermaster Hyper Tx, Corsair 2048MB Twinx XMS6-6400, Western Digital WD3200AAKS, Benq DW1640, Samsung SH-S203P, Leadtek PX7900GS, M-Audio Revolution 5.1, Seasonic S12-430, Genius SW-HF5.1, Samsung SyncMaster 940B,
    Logitech Mx400.

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní

mám na tom pár dní 40GB IBM a v poho, jedinej problém jsem zaznamenal, když jsem na to chtěl nahodil WinME, s tou množství hardawaru se mi nechtěl nainstalovat standartní ide řadič, byl pořát s něčím v konfliktu, WinXP bez problémů

Standardní

Mam tam Maxtor 80 GB ATA133 7200 RPM a s tou redukciou mi nebehal (vobec ho nedeteklo). Napisal som do Abitu. Jeden chlapik napisal, ze Maxtor s tym nebeha a druhy mi poslal novu redukciu s ktorou to chodi ok.

Testoval som cez hdtach, vsetky hodnoty boli podobne ale cpu util klesla pri sata o nejake to percento ale velmi mizive (ale aspon, ze nestupla)

Data su zatial ok. Ohladne poskodenia dat to bolo myslim len ked bezis na raid (2 disky stripped) ale mal to fixnut novy bios (mozno aj ovladac) a je tam aj nejaka specialna polozka v biose ktoru treba nastavit na inu hodnotu ak to blbne (ale to neviem presne lebo raid nepouzivam).

Bezim na XP, iny OS som s tymto neskusal.

Standardní

Ahoj, ja mam NF7-S a 2x hitachi 7K250 v RAID 0 pres SATA redukce.

K zadnymu poskozeni dat nedochazi, jen musis mit poradne nastaveny BIOS!

Reknu Vam , je to poradny HUKOT!

Standardní

Podla mna je ta redukcia ok, len som si vsimol, ze dlhsie nabieha win xp. Ale zas prezmenu rychlejsie vypina Inak bez problemov

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání