Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: má už někdo ozaki homme???

Member
    Věk
    45
    Vliv
    275

Standardní má už někdo ozaki homme???

zdravím lidičkové
    máte někdo tyhle repráky. starý creative dtt2200 slouží a hrajou sice dobře ale chtěl bych něco lepšího a tyhle vypadají docela dobře (jen ten odstup signál/šum). nebo poraďte něaký repro tak to 5000,- možná i 6000,- jen ne genius ht 5.1 ne že by byly špatný ale ten subík je nějakej divnej.
    thx za odpovědi

°°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Member
    Věk
    45
    Vliv
    275

Standardní

měl jsem na mysli tuhle značku ale repráky o třídu vyšší tyhle

http://www.ozaki.com.tw/global/modul...item.php?pID=1

ale v podstatě je to asi jedno protože podle specifikací by měly hrát docela podobně

Junior Member
    Vliv
    271

Standardní jedny z nejhezčích co jsem viděl...

Ten design se jim opravdu povedl !! Jenom mám pocit, že to mohli udělat větší...(samozřejmě nemám právo hodnotit něco, co jsem neslyšel)

Vím, že některé malé bedny mají překvapující zvuk, ale jak si jednou člověk zvykne na 30L satelity a 140L subwoofer, tak má k menším bednám vrozenou nedůvěru. Na druhou stranu chápu, že se každému do bytu nehodí další "nábytek" obřích rozměrů...

Ty satelity a sub zmíněný výše jsou bráchovy. Já mám jen asi 10L dvoupásmovky vlastní konstrukce(krmeno 2x10W sin) a 17L sub (aktiv. 40W sin - bráchovy konstrukce). Ale když se tak dívám na ty ceny u levnějších 5.1 sestav, dnes bych se už do toho nepouštěl. To že je to komplet ve dřevě, kvalitně a přiměřeně zatlumeno je slyšet. Ale ty 2 pásmovky mě přišly na skoro 2200,- a dalo to dost práce. Stačilo by něco málo přihodit a měl bych 5.1 navíc se zesilovačem(pravda jen ten sub trochu LAMERský)
    Navíc se mi nelíbí, že při hlasitostech blížících se maximu u většiny komerčních soustav přestane subwoofer stačit satelitům. Navíc udávané hodnoty výkonů jsou hodně vzdálené realitě (teda pokud nejsou použity spínané zdroje a spínané konc. zesilovače, ale upřímně si myslím, že ne, protože to by pak cenu posunulo jinam)
    AMD Athlon XP 1700+ @ 166x12; 1.5V(default), SPIRE Falcon Rock II(2400ot)
    LITEON AA261 - KT400, 1024MB DDR400 CL2.5 Transcend ;Daytona (YUAN) Radeon 9100 128MB (1,2)(Samsung 4ns) 250/238@275/270 , 20GB Seagate Barracuda III (7200)
    Creative SB128 via 2.1 snd sys, LAN 10/100(RTL 8139), 19\" LG Flatron F900B, CD-RW/DVD LG GCC-4520B, ATI Remote Wonder
    case KME CX2359 300W

Junior Member
    Vliv
    266

Standardní

Nevíte někdo, který obchod by měl Ozaki HM050 skladem, případně nějaké zprávy kdy někam mají dorazit... nikde nemůžu sehnat (

Standardní

tak jaky OZAKI jsou nejlepsi? potrebuju si koupit taky nejaky vychytany repraky!
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. LiteON 3S121 - máte ho už někdo?
    Založil Funda v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 25.11.2004, 17:28
  2. CoolerMaster Coldrive IV. - má ho někdo?
    Založil Slimák v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 03.06.2004, 21:24
  3. Zkusil ste už někdo chladit CPU jen pasivem?
    Založil JardaMeloun v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 01.06.2004, 09:32
  4. Máte už někdo Teac DV-58G? Jaké s ním máte zkušenosti...
    Založil Tony Kukosh v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 29.01.2004, 00:03

Pravidla přispívání