Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: XP a dozivajuca disketovka ...kladivo???

Member
    Vliv
    275

Standardní XP a dozivajuca disketovka ...kladivo???

Konecne som si instalol XPcka a k mojmu velkemu prekvapeniu vyzeraju celkom pekne. Ale cim dlhsie pri nich sedim tym viac my vadi zvuk ktory vydava moja disketovka.V 98 kach bola cely cas ticho a ked som ju pouzival tak ju bolo mierne pocut ale toto co sa deje teraz nema obdobu...Spustam CSko a pocujem grrrrr koncim CSko grrrr start XP grrrr nastavujem internet ....grrr grrr grrrrr ..takyto zvuk nikdy predtym nevydavala a v 98 kach stale nevydava ...nedalo by sa to obmedzit ...ved ja tu mechaniku nevyuzivam ale nexe sa mi ju preto vytahovat z konektorou ved obcas mam obdobia ked je pocitac zakrytovany aj 2 dni a dokonca aj zasraubovany nechce sa my len preto skladat kryty mymochodom mam XP profi cz a este som nestihol poriesit servis packy ...takze ak je ix viac tak poradte ci to niektory neriesi...mam sakra pomaly internet a nexe sa my tahat vsetko a k inej aktivite ako cez internet ma mikrosoft neprinuti . chce to dobry napad

Standardní

Já s tím žádné problémy nemám Mám taky profesionály a ještě se mi nestalo že by disketovka hrabala
    A64 3700+,Dfi-LanParty UT nF3 Ultra-D,Gigabyte N66T128VP,,Hitachi 160GB,CDRW,CD,Levicom VisiblePower 500W,Hyundai F790D,

Standardní

pouzivas antivir?

jestli ne podivej se ktere sluzby bezi nebo se automaticky spousteji a vypadaji "divne"

stavalo se to i hned po instalaci XP nebos tam prvni narval hroudu softu a pak sis toho vsiml?

Standardní Re:

Jsem stejného názoru jako Macko, třeba v práci s FrontPage - dám uložit jako ... a najedu jenom tam kde vidím disky a nelezu na disketu a grrrrr XP je sponzor mechanik A 1,44 a taky mě štve další:
    mám nastaveno vypínání disků a zbytečně se zapíná můj slave např. také speciálně FrontPage a nebo vyhodím něco do koše a chci to vysypat a zapne se se slave. A těch případů jak s A 1,44 + diskem je hodně nebudu je všechny popisovat. Takže samé: gggrrrrrrr a hhhúúúúúúú
    [PC] Intel Pentium 1,4 GHz Tualatin | PowerLeap PL-370/T™ v.2.1 | Asus CUSL2 i815E bios v. 1009 | 512 MB RAM | Sapphire ATI Radeon 9600 PRO 128MB DDR TV | HDD Seagate Barracuda ATA IV 250GB + 40GB 7200 | Mitsumi FDD 3,5“/1,44MB | Sound Blaster Live! 1024 | Creative PC Works FPS-1000, subwoofer 10 W + 4 x repro 3.5 W | Micronet SP2500R 10/100 Mb Realtek | HP Scanjet 2300c scanner | HP LaserJet 6L | Faxmodem Well 56 chip Rockwell | Wifi NanoStation5 | Wifi OvisLink WL-1120AP | CD-RW LiteOn 24 x 16 x 48 | LCD LG 19" L1970HR, 2ms, 2000:1 | ATX Miditower Brave | Keyboard Chicony | Genius Navigator 620 Laser | Windows XP SP3 Professional
    [Photo] Olympus E-300 | EZ-1445mm | EZ-4015

Standardní

Taky mi WinXP obcas prohrabe disketovou mechaniku, nekdy i pri vypinani. Nastesti nemam chipset od SIS, takze mi to nevytezuje procesor na 100%. Ve skole pri kopirovani na disketu se kompl uplne zasekne pri kopirovani na disketu, nekdy i na minutu. WinME odmitaji nastartovat bez disketovky, WIN98 si mysli, ze maji misto disketovky vymenny disk a kdyz na nej kliknu, tak hledaj disketovku asi tak 1 minutu a pak napisou, ze disketovka neni nainstalovana. WinXP mozna odmitne nastartovat bez disketovky. Zvlastni je, kdyz nastavim v BIOSu 2 disketovky a mam ve skutecnosti jen jednu, tak najdou jWINXP jen jednu disketovku ale pritom ani disketovka pri startu neblikne.

Standardní

Citace Původně odeslal Václav Rosecký
    Taky mi WinXP obcas prohrabe disketovou mechaniku, nekdy i pri vypinani. Nastesti nemam chipset od SIS, takze mi to nevytezuje procesor na 100%. Ve skole pri kopirovani na disketu se kompl uplne zasekne pri kopirovani na disketu, nekdy i na minutu. WinME odmitaji nastartovat bez disketovky, WIN98 si mysli, ze maji misto disketovky vymenny disk a kdyz na nej kliknu, tak hledaj disketovku asi tak 1 minutu a pak napisou, ze disketovka neni nainstalovana. WinXP mozna odmitne nastartovat bez disketovky. Zvlastni je, kdyz nastavim v BIOSu 2 disketovky a mam ve skutecnosti jen jednu, tak najdou jWINXP jen jednu disketovku ale pritom ani disketovka pri startu neblikne.
    me se teda nestalo ze by mi system odmitnul bez disketovky najet a to uz jedu bez disketovky druhym rokem neb kdyz sme skaldal pc tak sem nemel prachy navic a pak uz se mi ji nechtelo kupovat (v biosu mam disketovku zaplou)
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

jo,taky me to dela,no vyresil sem to tak ze sem ve spravci zarizeni proste disketovku zakazal a uz to na ni nehrabe,stejne ji skoro vubec nepouzivam a kdyz jo tak ji jenom povolim...
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 5.11 WHQL
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 33
    Poslední příspěvek: 27.11.2005, 21:36
  2. Problem s instalaci XP na 160GB Maxtor (uz mi z toho hrabe)
    Založil BDs v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 20.06.2004, 21:45
  3. A-BRED@T-BRED aneb jak udělat z noveho Durona Athlona XP
    Založil ZB v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 21.09.2003, 09:42
  4. WIN XP boot.ini change
    Založil Tomas Ruzicka v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 28.08.2003, 07:52
  5. Rozbity XP... a Linux