Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: ZAKÁZKA NA VÝROBU VODNÍHO CHLADIČE POUZE Z PRAHY

Standardní ZAKÁZKA NA VÝROBU VODNÍHO CHLADIČE POUZE Z PRAHY

Potreboval bych udělat vodní chladič procesor ma desku epox 8k9a2 athlon xp 1800 budu tam chtít nějaké bludiště zajímá mě cena a rychlost do kdy jste to schopni vyrobit samozdřejmě zaplatim všechno (práce i material) dik

Standardní

Myslis vlastni navrh? Kontaktuj Radka-B, Pirse, nebo Galaxiho, mozna u nejakyho uspejes.
    Uz hotovy veci od lidi taky z 4a sou tady:
    -> http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=38724
    -> http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=36172
    A64 E6 3000+@2.7GHz/1.7V Tcase53// 2*512MBGskill 600Mhz@2.5-3-3-7// DFI LP nF4 Ultra-D // cooled by Scythe Ninja //C3D6600nGT256MB // BIV 60GB PATA,B7200.7 200GB SATA // Fortron350W // Aerocool Dream Bay.

Standardní

mě se nelýbí ta cena podle mě by to mohlo bejt levější

Standardní

mozna bych tu vylovil neco starsiho za 400
    vyroba vodniho chlazeni
    www.galaxi.cz/

Standardní

Hele nebud liny, vem vrtacku, kus medi na mas blok za hodinku dve hotovej, myslim to vazne, uz mam pripraveny novy bloky na CPU a grafiku, jeste na Northbridge a upgradnu svuj mirne zaostavajici okruh.
    Normalne si to na med (tloustka treba 1 cm) nakreslis, prdnes ji do sveraku a vyvrtavas postupne od malych prumeru vrtaku (5mm) k vetsimu (ja vzal rovnou 10mm). Vyvrtas diry a pak vrtackou jakoby od stran projedes tan kanalekaby byl vsude stejne siroky (10mm, hloubka asi 5-7 podle toho jak se to povedlo). To samy zrcadlove jeste jednou (aby celkovy prutok byl alespon jako vnitrni prumer hadicky (silikona 10/14), jeden z tech obrobku provrtas (13mm vrtakem) a natluces tam takovy kusy medeny trubicky (4 Kc kus). Pridelas je epoxidem a pak epoxidem slepis ty dva kusy medi k sobe. Okraje vnitrni strany (kde se ty dve medi dotykaji) sem je prochu opiloval, tak aby se tam dal dobre nanest tesnici silikon (nebyl potreba - testoval jsem to jenom s tim epoxidem a netekl - ale pro jistoto).
    Pak jsen vylapovat a je to.
    Potrebne nastroje: sverak, vrtacka, pilnik, kladivo, smirglpapir, med epoxidove lepidlo silikon.
    Ty tri bloky me vyjdou asi na 350 Kc (170 med, 65 epoxidovy lepidlo z Hornbachu, 90 silikon, 25 ostatni (trubicky medene apod.))

Ale je fakt ze clovek musi mit trochu zrucnosti a praxe s vrtackou , ale ten pocit, kdyz je to hotovy je k nezaplaceni .
    PC uz lehce postarsi...
    Sony A200 + Sony 18-200

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání