Zdravicko,

mam opet par zacatecnickych dotazu ke stavbe PC. Tentokrat k zapojeni desky. Doufam, ze to nikomu nebude vadit...

1) Ve skrini mam kablik POWERLED - jenze nejdriv je zakonceny 3-pinovym konektorem a z toho 3-pinoveho vychazi dalsi 2-pinovy. Mam tomu rozumet tak, ze do nekterych desek jde ten a do jinych zase ten druhy? Zatim jsem tam zapojil ten 3-pinovy, tim pinem, kde je ta sipicka a pismeno "S" k "+".

Pak je jeste jeden pripad a to USB kablik, ktery ma 5-pinove zakonceni, ale vychazi z toho zakonceni jeste dalsich sedm 1-pinovych kabliku. Tzn. prosim co?

2) K cemu prosim vas slouzi konektor WOL, precetl jsem si to v manualu, ale nejak tomu stale nerozumim.

3) Rozumim tomu spravne, ze do konektoru JCPU_FAN se pripojuje vetrak u CPU, do JSYS_FAN se pripojuje pridavny vetrak, co mam v casu a do JPWR_FAN se pripojuje vetrak zdroje?? Do toho JPWR_FAN ale nemusi byt nutne neco zapojeno? Zadny kabel tehle rozmeru, co by vedl ze zdroje jsem tam nevidel.

Moc dekuju za odpovedi. Zase budu o neco chytrejsi a az budu skladat neco podruhe uz se nebudu muset tak hloupe ptat. Tak se mnou prosim mejte trpelivost.

Diky