ako to mam spravit![]()
potreboval by som mat prehlad ktora mp3 bola kolko krat stiahnuta.
dik![]()
ako to mam spravit![]()
potreboval by som mat prehlad ktora mp3 bola kolko krat stiahnuta.
dik![]()
MSI GX700
reseni v PHP:
Podivej se do zdrojaku PHPmyAdmina. Tam je jak poslat libovolna data jako soubor se jmenem ktery chces. -nebudu to sem psat, diky M$IE a jeho "dodrzovani" standarduto neni uplne primocarej postup. Pak misto odkazu ...soubor.mp3 das ...download.php?soubor.mp3 a od nekud, kde budes mit schovany ten soubor.mp3, vypises jeho obsah funkci readfile(.soubor.mp3).
POZOR!!! Musis dat pozor na to, aby ti nekdo takhle neprecetl napriklad soubory s heslama atd. Tj overit, jestli pozadovany soubor opravdu povolujes ke stazeni. Napriklad tak, ze si je ocislujes, a kdyz zada download.php?1, tak posles xyz.mp3 atd..
PS: V tom phpadminu to najdes tam, kde se posila dump databaze jako soubor .sql
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
a jeste pro inspiraci
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=31769
viz. moje posty (tam neuzitecne, zde uzitecne)
akorat si pred tim zvysis pocitadlo pro ten dany soubor v databazi![]()
kua chlapi ,ale to je php a to je pre mna spanielska dedina![]()
![]()
nejako cez html to asi nejde spravit co![]()
MSI GX700
hehe no tak to asi opravdu nepujdePůvodně odeslal mitchi
![]()
ty data o downloadech musis skladovat na serveru, coz vyzaduje server-side skripty![]()
tak fajn kedze php neviem tak sa spytam takto:
kto mi to spravy![]()
samozrejme za financnu odmenu.
a ked sme pri tom php-cku tak by som potreboval aj moznost komentarov k clankom![]()
tak zaujemci hlaste sa.
MSI GX700
mas sz.Původně odeslal mitchi
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)