Čus Chlapy,
Potřebuju poradit.
Mam doma 256Kilo linku bezdrat,

1, muj kamos by se rad na mne napojil aby nemusel kupovat antenu sitovku …. tak sem zjišťoval a napadlo mne natahnout k nemu klasickej kabel bylo by to asi 200 metru – to je asi moc co?
Když sem zjišťoval kudy bych ho ved tak sem zjistil ze by mneli zajem se pripojit i lidi co by přes ne ved ten kabel – takze by se vzdálenost zkrátila asi na 50 +50+100 metru.

OTAZKA : co k tomu potřebuji a jde to?

2, jako druha moznost mne napadla aktivace jakoby ISDN proste druhého kanalu ale nepouzival bych ho k telefonovani ale krozesilani dat ostatním lidem u nas ve vesnici – oni by si taky udelaly druhou linku jen pro internet .
představoval bych si to tak ze bych TELEcomu
zaplatil za zrizeni + pronajem (coz by bylo rozhodne min ne poplatky jde o to jestli se jim to bede líbit ..)

OTAZKA: jakou rychlosti by byly pripojeni?Muselo by vode mne jit tolik Kabelu / kolik lidi by bylo pripojenejch ,nebo by stacil jeden?(moch bych myt prinejhorsim server vedle ty rozvodny krabice pro celou obec – takze bych to moh tahnout vsechno z habu do site TELEkomu

ps: vo siti a HABu nevim vůbec nic tak mi to prosim vysvětlete po selsku..Diky
pps: snad mi pomuze i obec. Tet mame mladou radu tak uvidim třeba to tu bude nakonec lepsi …Drzte palce