Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: PHP - Php nuke a prihlasenie

Standardní PHP - Php nuke a prihlasenie

Spravil som si stranku na wz.cz a potreboval by som poradit.Chcel by som aby sa reklamny baner zobraoval v malom okne.WZ ho umiestnuje na hlavnu stranku.Potreboval by som poradit ako to spravit tak ze ked otvorim stranku napr index.html tak sa mi automaticky otvori dalsie okno z reklamov.Asi by sa to dalo spravit vlozenim nejakeho kodu do hlavnej stranky ale neviem aky kod by som tam mal dat.
    BOARD:MSI KT4V || CPU: ATHLON XP 2400+ @ 3200+ || RAM: DDRAM 128 MB 266 MHz APACER CL2 - DDRAM 256 MB 266MHz TRANSCEND || HDD: 40 GB Maxtor 5400 Rpn (Shit) || GRAFIKA:SAPHIRE ATI RADEON 9000 Pro 128 MB DDR || CD ROM / CD - RW: CD ROM ACER 56X ,CD-RW LG 32x 10x 40x || COOLED BY: THERMALTAKE VOLCANO 9S || CASE: EUROCASE BIG TOWER MODDED + FRONTIER 300W FLEXO MOD ||NEW FOTO 26.2.2004: --=TU=--

Standardní

Len taká poznámka. Brat si robil fórum na wz.cz, a pretože to tam nekopíroval ale inštaloval, tak sa mu tam nedal ten banner, a preto mu zrušili konto, údajne kvôli obchádzaniu podmienok používania, t.j. lebo odtiaľ "odstránil" banner. Husté, že?
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Vliv
    284

Standardní

Kód:
    <script language="JavaScript">
    <!--
    window.open&#40;"stranka.html","JSL","scrollbars=0,width=500,height=300,top=20,left=20"&#41;
    // -->
    </script>
    no a na stranku stranka.html das kod pro zobrazeni banneru
    ...jinak tenhle a jeste mnohem vic kodu pro HTML, DHTML, JavaScript, XHTML, ASP, CSS atp. je na java.tatousek.cz ...aby nikdo nerek ze sem to ukrad

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal basik
    Kód:
    <script language="JavaScript">
    <!--
    window.open&#40;"stranka.html","JSL","scrollbars=0,width=500,height=300,top=20,left=20"&#41;
    // -->
    </script>
    no a na stranku stranka.html das kod pro zobrazeni banneru
    ...jinak tenhle a jeste mnohem vic kodu pro HTML, DHTML, JavaScript, XHTML, ASP, CSS atp. je na java.tatousek.cz ...aby nikdo nerek ze sem to ukrad
    nikdo rikat nebude zes to ukradl.

ale java.tatousek.cz ten ty skripty ukradl a posbiral po celem internetu.
    to je stara pravda.

Standardní

A mozet mi este poradit s tymto:
    Ten baner som uz vyriesil dik.Ale.Natiahol som tam PHP-NUKE 6,5.
    Uz som to rozbehal ale na kazdej stranke mam asi tak 5 tych banerov.Ked kuknem cez administraciu suboru kod tak tam tie banery niesu.A dalsia vec ked sa chcem prihlasit ako administrator tak to pita odomna bezpecnostny kod ale ten kod co tam mam opisat sa mi nijak nechce zobrazit. Neviete co stym?
    BOARD:MSI KT4V || CPU: ATHLON XP 2400+ @ 3200+ || RAM: DDRAM 128 MB 266 MHz APACER CL2 - DDRAM 256 MB 266MHz TRANSCEND || HDD: 40 GB Maxtor 5400 Rpn (Shit) || GRAFIKA:SAPHIRE ATI RADEON 9000 Pro 128 MB DDR || CD ROM / CD - RW: CD ROM ACER 56X ,CD-RW LG 32x 10x 40x || COOLED BY: THERMALTAKE VOLCANO 9S || CASE: EUROCASE BIG TOWER MODDED + FRONTIER 300W FLEXO MOD ||NEW FOTO 26.2.2004: --=TU=--

Standardní

Citace Původně odeslal cd-mann
    Uz som to rozbehal ale na kazdej stranke mam asi tak 5 tych banerov.Ked kuknem cez administraciu suboru kod tak tam tie banery niesu.A dalsia vec ked sa chcem prihlasit ako administrator tak to pita odomna bezpecnostny kod ale ten kod co tam mam opisat sa mi nijak nechce zobrazit. Neviete co stym?
    ohledne banneru zkus se pripojit primo pres ftp.wz.cz wz.cz ma nekdy problemy s cachovanim (vraci stare verze souboru). ale pres ftp jsem si sosol vzdy ty "spravne".

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    297

Standardní

Citace Původně odeslal cd-mann

Na WZ nestaci zmenit jen nastaveni reklam jen v administraci, musis pak znovu prehrat i soubory..
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. tvorba eShopu - existuje na to neco jako PHP Nuke ?
    Založil Chocen v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 07.01.2004, 17:15
  2. wz.cz - PHP Nuke edit
    Založil Wizzard v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 27.11.2003, 18:45
  3. Datum v PHP Nuke
    Založil Chocen v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 26.08.2003, 18:26
  4. PHP Nuke 6.5