uz som vzdal pokusy o ozivenie k7s5a a d1200 ale ked som nasiel sekciu SIS a vidim, ze o tej doske je tu toho mnoho, skusim sa este vas spytat. takze, bolo to asi takto: kamos ma raz poprosil, aby som mu rozchodil prehravanie audio CD z jeho DVD, ze mu to nejde. tak som sa teda do toho pustil a spachal som nasledovne: zmenil som mu vo w98 nastavenie na povolenie DMA na enabled. potom ma este napadlo, ze nieco moze byt zakazane v BIOSe, tak som reboootoval compik. v BIOSe som objavil zmenu frekvencie FSB a pamati, tak som to prepol na vyssiu, ze nech ma chalan rychlejsi pocitac, bude rad. no a co sa nestalo. ked sa rebootoval PC, cierna obrazovka, HDD LED sa strieda v nepretrzitom svieteni s DVD LED, viac nic. tak som sa po par pokusoch s preflashovanim BIOSu ci uz baterkou aj s jumprom odhodlal povedat to kamosovi. vysvetlil som mu, ze som nespravil nic zle, ale ze pocitac nejde. povedal som mu nech to da na reklamaciu a nic nehovori o oveclocku. on ze teda OK. ale ako to dopadlo... nakoniec som zaplatil 4600 SKK za to vsetko. reklamacia ani nebola, lebo kamosova matka servisakovi povedala ze som sa rypal v BIOSe, takze plat. teraz mam plne nefunkcnu dosku aj s d1200 doma a mozem sa pozerat, kam odisli tazko zarabane prachy cez leto.(mimochodom aj prazske tam boli dake)
Tak vas vsetkych, co by ste mali este nejaky napad pekne prosim o pomoc, ak este o niecom viete, co by mi mohlo pomoct, dajte vediet. DIKY