Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Potřeboval bych pomoct

Standardní Potřeboval bych pomoct

Potřeboval bych 3 prográmky, jsou poměrně lehký, ale já na to vůbec nemám čas... a v c++ jsem moc nedělal, takže gdyby byl tady něgdo gdo má chvilinku čas a mrknul se na to, byl bych moc vděčný, spěchá to!!! a omlouvám se, jestli to sem nepatří!

Kluk k sežrání Avatar uživatele xvojta
    Věk
    43
    Vliv
    287

Standardní

co za to?
    Surface 3 Pro + Nokia Lumia 930 + Volvo V60 D5 + Ford Capri '79 2.3V6 project = mobilní
    ...omnia mea meacum porto...
    WS: ...i5@3,3GHz...16GBram...4TBwd... ATI Rad HD 6870 1GB

Standardní

Už jenom dva, jsem měl chvíli čas, tak jsem jeden dodělal. No já newím....

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

Citace Původně odeslal Mil17
    Už jenom dva, jsem měl chvíli čas, tak jsem jeden dodělal. No já newím....
    co takhle napsat jake programky by to mely byt?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

1. Z daného počtu zadaných přirozených čísel vyhledejte největší číslo, které je menší než 100.

2. Hra Hon na lišku - jeden hráč zadá číslo a druhý ho hádá, po každém pokusu se ale zadané (hádané) číslo zvětší například o 3. Program počítá počet pokusů a po uhodnutí jej vypíše.

zbytek už mám, ale pak ještě tydle, ale nejsou povinný, já vím že to je primitiv, ale já jsem c++ dělal asi tejden, tak todle bych ještě zvlád, ale trvalo by mě to strašně dlouho... gdyby to šlo v něčem jiným a nebylo to poviný v pascalu. ale docela dost na to spěchám... cca zejtra odpoledne moc všem děkuju a omlouvám se, že optěžuju

Tydlety nemusí být, ale gdyby byli tak to je super
    1. Hodnotu Ludolfova čísla lze aproximovat (přibližovat se k němu) nekonečnou řadou
    4*(1-1/3+1/5-1/7+1/9-...)
    Vypočítejte pomocí této řady hodnotu Ludolfova čísla s přesností na 0,001. Přesností 0,001 rozumíme, že rozdíl dvou po sobě jdoucích aproximací je menší než 0,001 (pro kontrolu by se měl výpočet zastavit u zlomku 1/4001).
    2. V zadaném čísle (maximálně devíticiferném) vyměňte první a poslední číslici.
    3. Hru Hon na lišku vylepšete o hranice - pokud se hádané číslo zvětší například nad stovku, začne se o 3 zmenšovat až do nuly a potom se bude zase zvětšovat a tak stále dokola dokud není uhodnuté.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

Citace Původně odeslal Mil17
    1. Z daného počtu zadaných přirozených čísel vyhledejte největší číslo, které je menší než 100.

2. Hra Hon na lišku - jeden hráč zadá číslo a druhý ho hádá, po každém pokusu se ale zadané (hádané) číslo zvětší například o 3. Program počítá počet pokusů a po uhodnutí jej vypíše.

zbytek už mám, ale pak ještě tydle, ale nejsou povinný, já vím že to je primitiv, ale já jsem c++ dělal asi tejden, tak todle bych ještě zvlád, ale trvalo by mě to strašně dlouho... gdyby to šlo v něčem jiným a nebylo to poviný v pascalu. ale docela dost na to spěchám... cca zejtra odpoledne moc všem děkuju a omlouvám se, že optěžuju

Tydlety nemusí být, ale gdyby byli tak to je super
    1. Hodnotu Ludolfova čísla lze aproximovat (přibližovat se k němu) nekonečnou řadou
    4*(1-1/3+1/5-1/7+1/9-...)
    Vypočítejte pomocí této řady hodnotu Ludolfova čísla s přesností na 0,001. Přesností 0,001 rozumíme, že rozdíl dvou po sobě jdoucích aproximací je menší než 0,001 (pro kontrolu by se měl výpočet zastavit u zlomku 1/4001).
    2. V zadaném čísle (maximálně devíticiferném) vyměňte první a poslední číslici.
    3. Hru Hon na lišku vylepšete o hranice - pokud se hádané číslo zvětší například nad stovku, začne se o 3 zmenšovat až do nuly a potom se bude zase zvětšovat a tak stále dokola dokud není uhodnuté.
    eh to si delas srandu ne?

1 - bud bublinkovy trideni anebo pomocna promenna
    2 - nic jednodussiho sem nevidel

ostatni
    1 - bych musel premyslet a to se mi nechce ( ani ne tak nad programem jako nad algoritmem ludolfova cisla )
    2 - pohoda, jen prace s textem jedna moznost anebo jednoducha matematicka operace se zbytkem a celym cislem
    3 - pohoda

v cem to chces? pascal/c funkcnost presne nezarucim, pac uz doma nemam zadny kompiler, nicmene by to melo fakcit pripdane s drobnou chybou...

a co za to?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

To by ma zaujimalo co je to bublinkove triedenie? Mozes mi to osvetlit? Dik.
    DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
    Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu

Senior Member Avatar uživatele jaluvkap
    Věk
    41
    Vliv
    287

Standardní

Citace Původně odeslal iPoK Xpert
    http://www.skaut.cz/JanFrog/users/Ja...rog/sorts.html tady mas primo zdrojak v pascalu ... bubble je, ze ti nejvetsi/nejmensi prvek v setrizovanem poli probubla(tj. postupnyma vymenama se sousedicimi prvky) na konec pole
    HOME 1 : WINDOWS 7 - ASUS P5Q-E - E2160@default - 4GB A-Data DDR2 800EE - Noctua NH-U12P - MSI HD5870 1GB@default - WD5000AAKS - WD 3200AAKS - WD 10EADS - WD 15EADS - Samsung 2.5" 320GB USB - Samsung 183L - HP LP2465 - Delta 700W from HP - 2xNF-P12 - Chieftec WH-02B-B-OP
    HOME 2 : Windows XP - Asus K8V-XE - A64 3000+@250*10/1.42V - Corsair Value 1024MB 2.5/3/3/6 333MHz - Samsung SP1614N - Toshiba M1712 - Diamondtron AOC 7A+ - Modecom Feel-V

Standardní

Potřeboval bych to v C++ možná to je jednoduchý, ale gdo v tom nedělá a dělal jiný programy tak to jaxi není tak lehký. pár už sem udělal, ale todle jaxi do zítřka nestihnu, než by ses si sehnal co kterej příka znamená a jak to zapsat aby to fakalo. Moc všem děkuju

Věk
    43
    Vliv
    287

Standardní

Citace Původně odeslal iPoK Xpert
    Bubble sort spravne receno
    Surface 3 Pro + Nokia Lumia 930 + Volvo V60 D5 + Ford Capri '79 2.3V6 project = mobilní

Věk
    43
    Vliv
    287

Standardní

Kód:
    int N; //pocet prvku

int main() {

int PolePrvku[N];
      int x, y,Aux;

for&#40;x = 0; x < N; x++&#41;
        for&#40;y = 0; y < N-1; y++&#41;
          if&#40;PolePrvku&#91;y&#93; > PolePrvku&#91;y+1&#93;&#41;  // je-li prvek v vlevo vetsi nez  
                                                         //vpravo, tak se prvky prohodi
         &#123;
            Aux = PolePrvku&#91;y+1&#93;;
            PolePrvku&#91;y+1&#93; = PolePrvku&#91;y&#93;;
            PolePrvku&#91;y&#93; = Aux;
          &#125;
    &#125;
    nejak tak je to C++ ... kompilovat sem to nezkousel, jestli v tom nekdo vidi chybu, at rekne

Standardní

OK, diky.
    DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
    Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání