Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: reklamace kabel WIFI

Standardní reklamace kabel WIFI

řešim že chlap mi řekl že to takhle bude fungovat ale nefunguje
    1)buď mi dal špatný kabel (na kabelu sem nenašel nikde označení)
    2)nebo mi lhal
    takže mám právo na reklamaci? jo to u elity
    já sem chtěl kabel za 30 ale on řekl že ten mi bude rušit signál tak mi nabídl jinej za 45 že s tím to pude

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

no tohle je moc neurcity
    1) musel bys prokazat, ze ti to nefunguje prave kvuli kabelu
    2) zalezi na tom, co sis s nim dohodl. jestli ti definoval nejakou vlastnost toho kabelu (nebo ti na vyslovnou otazku ohledne vlastnosti rekl ano), kterou ten kabel nema, tak bys to mel uspesne reklamovat
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní

Citace Původně odeslal riksa
    no tohle je moc neurcity
    2) zalezi na tom, co sis s nim dohodl. jestli ti definoval nejakou vlastnost toho kabelu (nebo ti na vyslovnou otazku ohledne vlastnosti rekl ano), kterou ten kabel nema, tak bys to mel uspesne reklamovat
    1)tak to dokázat de v pohodě když to mám na 30 m nefachá dám to na metr a v pohodě fachá
    2)jak sem řek, ten druhý bude rušit signál tím pádem tenhle ne když mi ho nabídl

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

Citace Původně odeslal sebad
    Citace Původně odeslal riksa
    no tohle je moc neurcity
    1)tak to dokázat de v pohodě když to mám na 30 m nefachá dám to na metr a v pohodě fachá
    2)jak sem řek, ten druhý bude rušit signál tím pádem tenhle ne když mi ho nabídl
    1) no to neni urcujici - stivej kabel ti taky spoji dva kompy do 100metru max, kdyz mas 150metru, nemusi to fungovat, i kdyz je kazdej metr z toho kable ok
    2) to, ze ti ho nabidl je hezka vec, ale ty jsi po nem mel chtit jasnou specifikaci - otazka "pojede mi to" je podle myho dost obecna. kdybyste se bavili o udajich utlumu signatu toho kable a on ti rekl hodnotu, kterou ten kabel nema - tak bych rek, ze je to opravnena reklamace. takhle bych bejt tebou tam zasel a chtel jinej kabel jen kvuli tomu, ze ten tvuj neni nijak oznacenej, a tudiz ti mohli dat zmetek
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní

už sem našel označení je to ten co to měl být

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. kabel + konektor k miniPCI wifi
    Založil PCborec v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 09.01.2006, 16:16
  2. Wifi muze signal z wifi odpalit,poskodti jine zarizeni?
    Založil Dragoun v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 07.06.2005, 18:20
  3. REKLAMACE ORINOCO WIFI KARTY
    Založil motka v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 12.08.2004, 09:46
  4. WiFi - kabel z anteny do karty
    Založil Alimarek v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 09.10.2003, 23:46

Pravidla přispívání