Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: IRQL_LESS_THAN_OR_EQUAL

Standardní IRQL_LESS_THAN_OR_EQUAL

IRQL_LESS_THAN_OR_EQUAL
    tak tadle swina modra me obcas podrape

Jedna se o chybu v HW kmunikaci mezi CPU - DDR - PCI cili cele PC a nikdo nezna konkretni reseni

Pokud jste meli podobnej modrej problem pochlubte se jak jste ho resili

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní Re: IRQL_LESS_THAN_OR_EQUAL

Abych se priznal, jeste jsem ho osobne neresil. Pouze z doslechu...

Ae neco jsem vygooglil - http://www.experts-exchange.com/Hard...3.html#8505720
    http://hardwareanalysis.com/content/topic/6312/
    http://hardwareanalysis.com/content/topic/3191/
    http://www.experts-exchange.com/Hard..._20612853.html
    http://www.examnotes.net/article1007682.html

Jak vidno stava se to pomerne casto... Zkus naka reseni a dej vedet....

BTW: Opravdu neni nutno psat "dulezita sdeleni" tucne...
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

no jo,to me pise kdyz to prezenu s taktenim --> asi to mas nestabilni
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

Senior Member mince Avatar uživatele puki
    Vliv
    286

Standardní

aky driver ti to spadne?

ja mam 2 skusenosti este na KT266A

1. driver problem - odflaknuty driver na Zyxel omninet ISDN TA, znama chyba ale neopravena. stym som nic nespravil len trpel tie resety

2. pri takte FSB to robil IDE driver (uz pri boote win2k), ale len ak bol naraz zapnuty RAID controller a na primarnom al. sekundarnom IDE radici bolo zavesene nejake zariadenie. Riesenie vratil som FSB na 137Mhz, ale predtym som ju musel resetnut na 100Mhz.

Ed: tu najdes aspon sposob prvej identifikacie zdroja problemu
    http://www.microsoft.com/technet/pro...d_stp_hwpg.asp

Citace Původně odeslal Dawe
    Abych se priznal, jeste jsem ho osobne neresil. Pouze z doslechu...

Ae neco jsem vygooglil - http://www.experts-exchange.com/Hard...3.html#8505720
    http://hardwareanalysis.com/content/topic/6312/
    http://hardwareanalysis.com/content/topic/3191/
    http://www.experts-exchange.com/Hard..._20612853.html
    http://www.examnotes.net/article1007682.html

Jak vidno stava se to pomerne casto... Zkus naka reseni a dej vedet....

BTW: Opravdu neni nutno psat "dulezita sdeleni" tucne...
    Jo ja take Googlil, ale kdyz si ty prispevky na prislusnych webech prectes poradne zjistis ze jasne reseni neexistuje, proste to muze byt cimkoliv

Citace Původně odeslal puki
    aky driver ti to spadne?

ja mam 2 skusenosti este na KT266A

1. driver problem - odflaknuty driver na Zyxel omninet ISDN TA, znama chyba ale neopravena. stym som nic nespravil len trpel tie resety

2. pri takte FSB to robil IDE driver (uz pri boote win2k), ale len ak bol naraz zapnuty RAID controller a na primarnom al. sekundarnom IDE radici bolo zavesene nejake zariadenie. Riesenie vratil som FSB na 137Mhz, ale predtym som ju musel resetnut na 100Mhz.

Ed: tu najdes aspon sposob prvej identifikacie zdroja problemu
    http://www.microsoft.com/technet/pro...d_stp_hwpg.asp
    Ono to zacalo delat zhruba od doby kdy sem tam daval nove pameti a nebo instaloval nove nForce ovladace
    Muze to byt take zdrojem co jsem dodatecne zjistil, takze vazne cimkoliv

Ja zde ale nechci opet zjistovat co by mohlo bejt spatne, protoze na to stejne neprijdem. Jde mi oto zdali nekdo mel zde stejny problem a vyresil ho.

Vliv
    292

To je pak tezky, kdyz nechces zjistovat cim to je... Nemyslis, ze by bylo vhodne nejdrive urcit vinika a pak hledat reseni ? Takhle mi to prijde dost pres hlavu...

Schvalne sem Ti postnul vic pricin/reseni aby si je vyzkousel.... Kdyz uz nevis cim by to mohlo bejt... Pamet nebo drivery... Tak vyzkousej jiny....

To je pak tezky, kdyz nechces zjistovat cim to je... Nemyslis, ze by bylo vhodne nejdrive urcit vinika a pak hledat reseni ? Takhle mi to prijde dost pres hlavu...

Schvalne sem Ti postnul vic pricin/reseni aby si je vyzkousel.... Kdyz uz nevis cim by to mohlo bejt... Pamet nebo drivery... Tak vyzkousej jiny....
    Opakuju ze jeste nikdo v zadnem foru nezjistil konkretni pricinu, takze ja ji take zjistovat nebudu, protoze je to strata casu. Ja jen chci aby se tu vyjadril nekdo kdo mel podobny problem a vyresil ho.

Standardní jj

ted sem menil desku, mam nove A7N8X DL a pri prvni instalaci XP Pro to na me vyskocilo, no a tak sem tu muchu sestrelil deskama a umlatil sesivackou xmrti neee co to kecam (ale taky to bylo pri ty instalaci ) mel sem zapnuty obe sitovky na desce a kdyz sem je vypnul tak ok. Ale bylo to vubec tim Nema v tom prsty (kridla, nohy,...) ta mucha (ze by pred-po-smrtne prokleti) A nebo Usama A co na to Jan Tleskac

dd

BTW : Us to 3 dny slape jak vino, takze ta mucha asi nemela dost many
    AMD Opteron 144 @ 2844 Mhz, 311x9 1.6V - H2O, DFI NF4 Ultra-D 704-2BT Moded+NF4 Cooling w/Moded Freezer, 2GB Corsair XMS TwinX 3500LLPRO, Radeon X1900XT Flashed XTX - H2O, Hitachi T7K250 250GB 8MB SATA, SoundBlaster X-Fi Extreme Music + Genius Drewo, LG 4166, Acer 1951as LCD, MX1000 + Icemat, Logitech Wireless Internet Keyboard Pro, Coolermaster Stacker, Fortron Epsilon 700W PSU Fan Mod

Senior Member Avatar uživatele deathkiller
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní Re: jj

Citace Původně odeslal danikd
    ted sem menil desku, mam nove A7N8X DL a pri prvni instalaci XP Pro to na me vyskocilo, no a tak sem tu muchu sestrelil deskama a umlatil sesivackou xmrti neee co to kecam (ale taky to bylo pri ty instalaci ) mel sem zapnuty obe sitovky na desce a kdyz sem je vypnul tak ok. Ale bylo to vubec tim Nema v tom prsty (kridla, nohy,...) ta mucha (ze by pred-po-smrtne prokleti) A nebo Usama A co na to Jan Tleskac

dd

BTW : Us to 3 dny slape jak vino, takze ta mucha asi nemela dost many
    cool predstavy.co prosim te kouris ? dej tip at to muzu taky zkusit

me to za zacatku taky delalo tu chybu nez jsem prisel na to na kolik je komp stabilni, ale nevim co to dela

Standardní

Videl som to v robote na jednom PC. Myslim, ze to boli drivery na SB Live. Kazdopadne to vyriesil reinstall (po vymene disku), uz som neinstaloval drivery na zvukovku...
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Standardní

Me to vyhazuje tento error, kdyz to prezenu s pretaktovanim CPU. Dam frekvenci napr. 175MHz, kterou moje ramky nezvladnou, tak naskoci blue screen of dead s touto zpravou.

Zkus vymenit pameti a pripadne preskladat PC.

Standardní

Citace Původně odeslal sandokan
    Me to vyhazuje tento error, kdyz to prezenu s pretaktovanim CPU. Dam frekvenci napr. 175MHz, kterou moje ramky nezvladnou, tak naskoci blue screen of dead s touto zpravou.

Zkus vymenit pameti a pripadne preskladat PC.
    Pochybuju ze by byla chyba v Kingstonech HyperX to bych pak nemohl verit zadne znacce pac tydle jsou jedny z nejlepsich.
    A mimochodem ja netaktuju jen "lehce" tz. 400MHz FSB takze nic moc

Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal EllE
    Pochybuju ze by byla chyba v Kingstonech HyperX to bych pak nemohl verit zadne znacce pac tydle jsou jedny z nejlepsich.
    Bud uplne v klidu. Nelze "verit" ZADNE znacce...

Ja si v praci uz nekolik let delam soupis problemoveho HW a muzu Ti rict ze co se pameti tyce by jsme nemohli kupovat uz vubec nic... Problemy uz byby uplne se vsim.... Samsung, OCZ (dokonce i ty co mam v podpisu byly totalne mrtvy), Corsair, Kingston, atd....

Bohuzel je to tak...

Standardní

Bud uplne v klidu. Nelze "verit" ZADNE znacce...

Ja si v praci uz nekolik let delam soupis problemoveho HW a muzu Ti rict ze co se pameti tyce by jsme nemohli kupovat uz vubec nic... Problemy uz byby uplne se vsim.... Samsung, OCZ (dokonce i ty co mam v podpisu byly totalne mrtvy), Corsair, Kingston, atd....

Bohuzel je to tak...
    Chapej tendle je uz druhej pac prvni sem reklamoval kvuli tomudle IRQL
    Takze pametma to asi nebude jen v pripade ze by je deska (A7N8XD) nesnasela.

Vliv
    292

Standardní

To jsem poznamenal jen tak na okraj, to neznamenalo ze je vinim...

Jinak, co na ne rika compatibility list ?

Standardní

To jsem poznamenal jen tak na okraj, to neznamenalo ze je vinim...

Jinak, co na ne rika compatibility list ?
    Ja mam vsechno "košér"

Standardní

Mel jsem stejny problem.
    Dal jsem na SB chladic z NB a na NB jsem dal neco ve stylu mini orbu co byl na durony (fan on - kdyz byly ty horka..)
    Klesla mi i teplota CPU
    Skoda, ze na tom epoxu se neda menit vdd.
    17+ DUT3C JUIHB (11x190) 1.75V, V7+, 8rda+ 0306A3, 340W chieftec + 5x80mm, 2x512 333winbond(A), Leadtek A250 275/325, VM454pro, 20+40 quantum, dvd-toshiba

Vliv
    292

Standardní

2Chuanito: Tim chces rict, ze si problem vyresil chlazenim SB ? Hmm, ze by se tak prehrival, az by zpusoboval chyby ? Cudne........ale mozne.

Standardní

Vam mužu s klidem řict že mě to hází chybu po instalaci mobilu PHILIPS Fisio 620 přes USB kabel ) sem tam
    EPOX EP-8K5A2+, AMD AthlonXP 1800+@2000+, Arctic cooling SUPER SILENT PRO TC , 256MB RAM PC2700@166, HERCULES 3D Prophet 9000 128MB RAM DDR, Creative SB LIVE 5.1 player, iNET via PHILIPS Fisio 620 GPRS ET DN, VIA FAST NET on chipset 10/100Mb/s, Seagate Barracuda IV 80GB, ASUS DVD-ROM E-616, Lite-ON LTR-52327S ...Hyunday ImageQuest V770

ex Warlord mince Avatar uživatele Miralis
    Věk
    46
    Vliv
    286

Standardní

v tvem pripade je to RAMkama...

pouzij memtest
    HP Spectre x360 14-ea0002nc

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní problém s externím USB LAN

Měl jsem ho napíchnutej na kabelovej modém protože PC nemělo LAN kartu tak jí dali ke kabelu- LAN-USB-PC no a když jsem se vyšplhal na max kapacitu USB portu tak bylo modro a restart.Až když jsem vrazil do pci slotu LAN kartu potom vše bylo OK tak že někde dochází k maximu a tak asi proto ty modré obrazovky smrti . Jinak už mlčím.

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní

Tenhle BSOD je opravdu nic neříkající, ale mám vyskoušeno, že pokud se objevuje při instalaci oken, tak je to na 90% paměťma (ostrý časování atd.).

Mě momentálně po nový instalaci XPček tenhle BSOD hází při spuštění Speedfanu. ve starým systému fungoval
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání