Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: modem

Standardní modem

pls potrebuji nutne poradit ... nutne potrebuju ovladace k internímu modemu Conexant Soft 56 Data Fax speaker fone PCI Modem

zkoušel jsem už celkem dost odkazu a nějak nemužu najít ty spravné, prostě ta instalace nejede.....jinak bych rad kdyby mě někdo poradil, je to do OS win ME
    MSI 845PE Max, Celeron 1,7GHz, MSI GeForce Ti 4200 8xAGP 128 MB DDR, 512 MB RAM 333, SoundBalster live 5.1, 40GB HDD WesternDigital, CDRW TEAC 540E, DVD TEAC 516D

Standardní

Já ti moc neporadim,ale podle mě je nejlepší stránka na ovladače www.pegasoft.cz
    Tam si vybereš co chceš.....
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní Re: modem

Citace Původně odeslal xsancho
    pls potrebuji nutne poradit ... nutne potrebuju ovladace k internímu modemu Conexant Soft 56 Data Fax speaker fone PCI Modem

zkoušel jsem už celkem dost odkazu a nějak nemužu najít ty spravné, prostě ta instalace nejede.....jinak bych rad kdyby mě někdo poradil, je to do OS win ME
    zkus www.gvc.cz a pokud by to nefungovalo, tak trebas v sandre precti ID toho modemu ( je to 4 mistne hexacislo vyrobce a 4 mistne hexacislo produktu ve formatu ABCD:WXYZ a to pak zagoogluj )
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání