Nevíte o tom někdo něco? Nedávno jsem to cetl v nejákym casopisu. Prej se musi bios na diskete prejmenovat na urcitej název a pak při zapnutí mackat nejákou klávesu a bios se nahraje. Prej to podporujou desky MSI.
Nevíte o tom někdo něco? Nedávno jsem to cetl v nejákym casopisu. Prej se musi bios na diskete prejmenovat na urcitej název a pak při zapnutí mackat nejákou klávesu a bios se nahraje. Prej to podporujou desky MSI.
P4 2,4Ghz@3,08 12x255Mhz, 2x256MB Kingstone 434Mhz CL2, MSI-875P NEO-LSR, Radeon Gigabite 9600 PRO 128MB 516/357, HDD 120GB IBM a 80GB SEAGATE, CD-RW Teac 12x.
To je u desek s AMI BIOSem(pokud to prezije bootblock), nejen u MSI, i kdyz MSI mohla udelat neco podobnyho u vsech svejch desek
Spravny BIOS prejmenujes na AMIBOOT.ROM a nahrajes na cistou disketu.
Tu vrazis do mechaniky, zapnes PC a budes mackat CTRL+HOME - disketovka by mela zacit hrabat, po nejake dobe by to melo asi 4x pipnout - vytahnes disketu a restartujes PC.
Kdyz budes mit kliku -![]()
HW přichází a odchází, já zůstávám :-)
Díky. Tak to me se stejne netýka. Mam award bios![]()
P4 2,4Ghz@3,08 12x255Mhz, 2x256MB Kingstone 434Mhz CL2, MSI-875P NEO-LSR, Radeon Gigabite 9600 PRO 128MB 516/357, HDD 120GB IBM a 80GB SEAGATE, CD-RW Teac 12x.
Na botovaciu disketu nahras flashovaci program (awdflxxx.exe), bios.
Urobis autoexec.bat s prikazom awdflxxx.exe nazov biosu.
S touto disketou nabotujes a za 2-3 min. je hotovo .
xxx je verzia programu awdfl.
Intel Core i7 920@4.1GHz,Asus P6T,POV480GTX ,3x2GB KingstonKHX3 1730CL7,H2O+Cosmos S,Seasonic X-750W,Corsair X64, 2xWD15EADS 1,5TB,Xonar Essence ST + DT770 pro/IE6,LG GH22NS50, SyncMasterP2370, ACER Aspire ONE Ferrari, HTC TouchHD
motto1: Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, J. O'Neill
Tak v podstate tohle jsem sem psal taky, ale vyhodilo me to nejaky php critical errorPůvodně odeslal dexterav
![]()
(akorat bych ten radek v autoexec.bat rozsiril o /py/sn)
Zase to funguje jen, kdyz prezije bootblock - po spatnym flashi akorat hrabe disketovka
Jen se divim, ze jsem presny postup nenasel ve FAQ
Ale treba vsichni nejsou lamy, ktery flashovani zmrvi![]()
Ja mam Soltek SL-75FRN2-L,myslis,ze by sa este dalo nieco poriesit,ked pocitac nastartuje,mozem vojst do Setupu a menit nastavenia,ale bootovat nejde..Původně odeslal Hasich
Nejlepsi je to asi reklamovat, problem nemusi byt s BIOSem.Původně odeslal yankoo
Kdysi jsem si prilis vysokou FSB (124MHz) asi odpalil radic na FIC Va503+ (Socket7), do setupu jsem dostal, ale nebootovalo to z niceho.
Nepomohlo ani vydloubnuti svaba a preflashovani v servisu![]()
Znam jednoduchej způsob.Nainstaluj si od MSI Live Update,stáhni si přes něj novej bios na desku a spustí se ti průvodce.Tam máš pak možnost výběru flashovat z woken,tak to zatrhneš a pak se tě to bude ptát jestli chceš udělat záchranou automatickou disketu (radši si ji udělej) a pak už jen next a flashuje se ti to.Pak to požádá o reset a je to.........
Intel Pentium D 805
AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
Leadtek FX 5700
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)