Zdravím. Potreboval by som zistiť ako sprístupniť
vo WinXP zakódované súbory, ktoré zakódoval iný uživateľ.
Zdravím. Potreboval by som zistiť ako sprístupniť
vo WinXP zakódované súbory, ktoré zakódoval iný uživateľ.
myslis na NTFS? Ak ano skus NTFS for Dos (od Winternalls ak si dobre pamatam). Je to program, ktory spristupnuje NTFS pod DOS. Ked som ho skusal doma, tak mi dokonca obchadzal pristupove prava (to je uz fakt sila!!!!! - ale nikomu to nepovedz).
Tak predpokladam (aj ked to nemam odskusane), ze by to mohlo platit aj na encrypt files HOWG![]()
No vyskúšal som to ,ale nepomohlo to. Zašifrované súbory už síce neboli zašifrované, ale nedali sa zobraziť (obrázky). Súbory u ktorých mi hádzalo hlášku, že nemám oprávnenie ich vôbec otvoriť,vymazať.......... (o tie mi ide predovšetkým) sa ani nenačítali.. ..
HELP ME PLEASE.
uz som to tu raz pisal ale tak este raz :
spusti windows backup zalohuj zasifrovane data, spusti obnovy zalohy a daj ju rozbalit na disk s Fat32,spyta sa ta to na to ze ci si uvedomujes ze stratis nastavenia pristupovych prav,ty odlkiknes ze ano a uz nic nebrani tomu aby si si uzival ukradnute data![]()
mam to odskusane![]()
MSI GX700
toto je fakt pekne riesenie.....a uplne jednoduche.....ale pravdupovediac mna VOBEC nenapadlo......a ze Makrosrot ma ochranu datPůvodně odeslal mitchi
)))
Vobec by som nepovedal, ze by to takto mohlo fungovat.
to je tak ked je clovek zufaly a skusa vsetkoPůvodně odeslal Odar
![]()
Ked som si zasifroval data preinstaloval win ale neexportoval certifikat ja blbeca skoro dosiel o 70GB dat
![]()
![]()
MSI GX700
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)