Tak jsem se rozhodl, že koupím tuto kartu a asi to nebylo nejlepší rozhodnutíNainstaloval jsem Catalysty 3.8, restartoval komp a hned při výběru uživatelů jsem si všiml "rozsypaných písmen" na monitoru. Doufal jsem, že na ploše už nic takového nebude, ale bohužel bylo. Např. ikony v celém spodním panelu jsou doslova díravé, protože jsou plné černých pixelů, tučné písmo nejde téměř přečíst, jak je rozsypané (hlavně ve Wordu se to nedá číst), ale normální písmo je bez jediného kazu! Zajímavé je, že se to netýká 3D aplikací, ale jen 2D (zkoušel jsem tech dema z instalačního CD).
Je to špatný kousek nebo to můžu nějak vyřešit softwarově? Až do včerejška jsem měl karty od nVidie a takové problémy jsem nikdy nemusel zažít. Nemůže vadit, že jsem jenom odinstaloval Detonatory a potom hned nainstaloval Catalysty? V registrech určitě zůstalo plno klíčů od nVidie a může proto docházet ke konfliktům.
Ještě něco na závěr: systém mi našel 2 karty 9800SE AIW - jednu "normální" na AGP a druhou Secondary (přesně tak to je ve správci zařízení) dokonce na PCI!!! To už fakt nechápu. Nedokážu si představit obraz po odemknutí dalších 4 pipelines, to nechci zažít.
Stalo se to už někomu? Budu vděčný za jakýkoliv nápad, který mi ten problém pomůže vyřešit.