Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: JAK NA LCD DISPLEJI POZNAM, NA KOLIKA OTACKACH MAM FAN???

Standardní JAK NA LCD DISPLEJI POZNAM, NA KOLIKA OTACKACH MAM FAN???

Nevim jestli to patri sem, ale asi jo, chci mit totiz fan, koupit si takovej ten nekolika radkovej display, k tomu potenciometr a chci docilit efektu, ze pokud budu otacet potenciometrem tak se samozrejmne bude rugulovat fan, a k tomu na tom displeji mi to bude ukazovat otacky

Nevite/poradite pls nekdo jak to kdyztak zapojit (regulaci bych zvladl) aby to takhle slapalo? asi k tomu potrebuju asi nejakej soft na ovladani toho displeje?

Dik za rady
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

použij "search" - je toho tu plno....
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Standardní

Takze jsem jako pouzil "search" a prolez 10 stran zpet, a nic konkretniho jsem nenasel. Teda jako k me otazce. Jedina pouzitelna vec je web www.hulium.webz.cz, ale kdyz jsem videl ten regulator tak me polila vlna potu a spadla mi nalada

To musi jit nejak jednodusejc, ne?

Proste mam LCD, potenciometr, fan a otacenim potenciometru vidim na LCD otacky.

Jestte jsem nepochopil jednu vec, kdyz uz mam to LCD a soft tak muzu delat jak bych to rekl, jako "stranky", myslim to tak ze LCD ukazuje treba teplotu cehokoliv a pak nekde v kompu kliknu a na LCD se zacne ukazovat neco jineho (jina teplota,winamp....)?
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Senior Member
    Vliv
    280

Standardní

takze takhle:

potrebujes soft
    1)LPT driver http://backupteam.gamepoint.net/smartie/port95nt.exe
    2) http://www.jalcds.de/

pak jeste MotherBoardMonitor od verze 5 a vejs na snimani otacek vetraku z winbondu

jinak v jaLCD si muzes nastavit "rolovani" textu na LCD, a pri spusteni Winampu se ti prepne na zobrazeni treba artisty a nazvu tracku atd.
    Vsechno ale zalezi na tom jak si to nastavis
    ()__()
    (<'.'>)
    (")_(")

Standardní

chm, ale pochybuju, ze pokud mam treba nejaky casefan zapojeny pres nejaky potenciometr a do zdroje tak mi to bude ukazovat RPM

P.S.:http://www.gruntville.com/howtos/video_module/index.php
    toto vypada good, ale je to uz zbytecne zbytecny

Senior Member
    Vliv
    280

Standardní

no musis mit samozrejme pichnutej drat z vetraku na snimani otacek do desky (ten zlutej )
    ()__()
    (<'.'>)
    (")_(")

Standardní

Ups, a kdyz mam 7x fan?+cpu fan samo

Standardní

no, kdyz uz jsi nasel ten heliuv web, tak tam je navod, jak si tam pridat snimac otacek...
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Standardní Re: JAK NA LCD DISPLEJI POZNAM, NA KOLIKA OTACKACH MAM FAN??

Citace Původně odeslal commander
    Nevim jestli to patri sem, ale asi jo, chci mit totiz fan, koupit si takovej ten nekolika radkovej display, k tomu potenciometr a chci docilit efektu, ze pokud budu otacet potenciometrem tak se samozrejmne bude rugulovat fan, a k tomu na tom displeji mi to bude ukazovat otacky

Nevite/poradite pls nekdo jak to kdyztak zapojit (regulaci bych zvladl) aby to takhle slapalo? asi k tomu potrebuju asi nejakej soft na ovladani toho displeje?

Dik za rady
    nejjednodusi je http://helium.webz.cz/hw/lpt_lcd_1.html

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. Prechazime na vBulletin
    Založil jedik v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 01.02.2007, 23:29
  3. Jak ošálit čidlo větráku na info displeji?
    Založil Luke_chiptuning v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 31.07.2005, 23:29
  4. Kratka recenzia LCD: Hyundai L70A Silver
    Založil OndreJ v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 18.01.2003, 20:39

Pravidla přispívání