V sobotu jsem objevil genialni monitorovaci programek Samurize, ktery umi odecitat nektere informace ze systemu, napr. zatizeni CPU, vyuziti pameti, zatizeni site (upload/download), kapacita disku a jeste par dalsich + odecitani dat z MBMonitoru a vsechny tyto informace si pak muzete nechat zobrazovat na jakemkoliv miste na monitoru a to v temer jakekoliv graficke podobe (text, graf, histogram apod.). Takze pri trose snahy si muzete na plochu jednoduse pridat treba tyhle informace a kdyz tomu obetujete vic casu (ja skoro cely vikend ), zapojite do prace tez graficky editor a prizpusobite tomu i Desktop a treba WinAmp (ja naopak vse prizpusobil WinAmpovskemu skinu MMD3 (kdo ho jeste nemate, tak si ho sosnete treba tady, protoze je naprosto dokonalej a ma asi 100 barevnych variant)), tak si muzete stvorit treba takovouhle plochu . A tady se jeste muzete podivat jak ten program vlastne vypada . A pokud stvorite neco zajimaveho, tak to sem klidne hodte, treba tim mozna nekoho dalsiho inspirujete, o coz se ted zrovna snazim i ja

Minimalni pozadavky na system: Windows 2000/XP a grafika s podporou alphablendingu (GeForce1 nebo lepsi)