Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Vše o MSI KT880 Delta series ....

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní Vše o MSI KT880 Delta series ....

Jake mate zkusenosti ?
    JA se MSI tedy vyhybam, ale techto desek jsem prodal asi 5 kusu (proste jsem zakaznika nepresvedcil.. ) a mel jsem nasledujici problemy.

1. U dvoj desek UPLNE odesla sitovka ... musely se vymenit desky.
    2. u 3 desek z peti, mi neprojde Memetest86 1.20+ (3.1) s temito moduly: Apacer (orig. i OEM), Winbond, A-data, V-data, Kingmax, Samsung CL3, MDT, proste hruza ... s tim jsem se nesetkal ani u nForce2 .... Nepomaha voltaz, nepomaha SPD, nepomahaji zdroje ani prehazovani modulu ... , ted chci vyzkouset Kingston (obyc.) a nejake spickove moduly ....

Jinak BIOS byl posledni (1.7), bios pozna mobile XP a mobile XP jede super (i kdyz je to AMI bios) ....

Tak jake mate zkusenosti ?
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Standardní

pod xp bez problemov,pod 98 nefunguje agp texture acceleration (tj grafika slape v pci mode),ale to je chyba ovladaca 4in1 (aspon myslim)..
    powered by..kopou 3dfx karet.prestal som pocitat..
    It is the opinion of us and our lawyers that you are fucking morons, and
    that you should please go sodomize yourself with retractable batons.

Standardní

Mam ju a je to hrozne.
    Mam pamäte Apacer s chipmy PSC a ak dam 200MHz FBS tak nielen ze problemy v Memteste ale aj CRC Failed subory na disku.
    Skusal som 420W zdroj a voltaz pamäti dvihat az do 3V, ale nepomohlo to.
    Dalej som skusal kamaratove Kingmaxi a isli v pohode, zase moje moduli v Epox MB vytiahli na 220MHz a uplne stabilne.

MSI je SHIT!

Nekupi ju niekto?
    Peniaze ku mne, šťastie k vám.

Standardní

me to taky hazi v memteste chyvičky(jen u testu5) , zajimavý je natom že jenom v mem teste... zadnej jinej program, at byl na testovani cehokoli nikdy nic chbnyho nehodil... Dvakrat se mi uz taky stalo ze sem mel na disku soubor kterej pri pokusu o cteni schazoval XPa coz bude potvrzeni te druhe katastrofi... byl by to duvod k rklamaci? a problemy jsou jen snejakymy kusi nebo se vším?

Standardní

Doufám, že to je správný thread . Mám taky tuhle desku a mám s ní nějaké problémy.

Sestava: AMD Athlon XP 2100+ T-Bred A0, 2x 256MB DDR, XFX FX5200 256MB, to další je nepodstatný.

Ale co je hlavní problém je teplota, na CPU mám v klidu 53°C a na NB 41°C (pozor, dal jsem tam malej větráček, bez větráčku to bylo tak 47-48°C). Při zátěži to je na CPU ještě víc, klidně až 60°C. CPU jede na default, tj FSB 133MHz. Myslím, že by to mohlo být napětím, správně by tam mělo jít 1,6V, ale CPU-Z ukazuje 1,775V.

Zkoušel jsem v BIOSu nastavit nappětí ručně, ale i když tam dám 1,475V, tak CPU-Z hlásí pořád to samý, čili 1,775V (takovéto hodnoty ukazuje i CoreCenter a SiSoft Sandra 05). Když už nastavím nižší napětí (1,450V), PC se už nenastartuje a musím smazat CMOS.

Chladič je ok, zkoušel jsem staršího Cooler Mastera a dokonce koupil novýho Arctica 2M. Tyhle teploty se objevují při nejvyšších otáčkách, ač by tento chladič měl tento procesor uchladit na otáčky nejnižší.

Zkoušel jsem i výměnu zdroje, původní 300W noname jsem nahradil Fortronem 400W, ale tím to nebylo, teploty jsou pořád stejné. Case je odvětrávána dobře, těchto teplot dosahuji s otevřenou bočnicí + k tomu vzadu 80mm fan na odfuk a 12cm fan ve zdroji.

Jestli víte, co s tím, PLS poraďte.

(BIOS je nejnovější 1,8 )
    PC #1: CPU: Intel P4 2,8 GHz @ 3.17 GHz HT FSB800 MHz, MB: MSI 865PE Neo2, RAM: 2x512 MB Samsung 400 MHz, VGA: MSI NX6600GT 128MB, HDD: 2x Hitachi 160GB SATA, Samsung 80GB PATA, Mechaniky: Plextor PX-708A, LG GCE-8526B, TV karta: Leadtek WinFast TV2000 Expert, Case: Chieftec BA-01 Bigtower Black, Zdroj: Fortron 400W, Monitor: Acer AL922 19\" LCD, OS: Win XP SP2 Cz

Standardní

Taky mam jednu tuto desku a katastrofa.
    Na SATA disk neslo korektne nainstalovat okna. Kdyz uz se podarilo, tak stejne system vykazoval abnormalni nestabilitu. BSOD na dennim poradku. Pri pouziti PATA disku potize s prenosovou rychlosti na jiny disk. Ovladace i BIOSy testovany, ale bez vysledku.
    Prvni reklamace nebyla uznana, nebot se zavada udajne neprojevila.
    Nekompatibilita s pametmi vyloucena. Zkouseny i jine procesory, zdroj, grafika.
    Druha reklamace nasleduje nyni. Deska je uz v jine konfiguraci a stale ruzne potize s nestabilitou.
    Problem je, ze potize se projevuji "obcasne" a je docela mozne, ze par hodin deska nevykazuje problemy (treba kdyz ji testuji na reklamacnim
    Asi to bude chtit desku nejak umrtvit
    nekamaradim s vama

Member
    Věk
    40
    Vliv
    253

Standardní

taki mám tuto desku a četl sem někde (už nevím kde skusim to pohledat a hodit to sem) že tato deska KT880 ¨že ní nejedou pameti zančky TwinMos Apacer aa ještě něco... taže jedině nějaké ty kvalitní drahé pameti....

a různé testy mem test a tak mi jede jinak v poho
    Fortron 600W, K8N SLI nF4, AthlonXP s939 3000+(1800@2340 260x9, 1,4V), Dual 512MB Kingmax 433@424MHz ( 2,5-3-3-7), SLI MSI 6600GT 500/1000@585/1115MHz, Saegate 200GB + 250GB, Vodník .............

Standardní

Mám tú istú dosku. Hneď ako som ju kúpil tak som asi dve hodiny riešil prečo mi na nu nejde nainštalovať SATA a potom WIN XP. Bios som mal 1,8. Bol to ešte bios v ktorom bola nezabezpečena priepustnosť pamatí tak som musel isť na 333MHz a Athlonom 3200XP. Stiahol som novší bios a všetko záhadne zmizlo ako keby uťal. Teraz všetko funguje s tym rozdielom a malou chybou, akonáhle zmením FSB z 200MHz na 203 tak mi nechce rozbehnuť po biose utilitu SATA 4,50. Inak v pohode.
    Intel Pentium4 511 2,8GHz,533MHz,64bit,Sapphire 9550 128MB/128bit,2x256MB/400MHz DDR, MSI 848P NEO 2-V,DVD RW NEC 3540, Fortron 350W, Freezer7Pro,

Standardní

Pokracuju z locknuteho vlakna ZDE.
    Psal jsem o problemu s MSI KT880 a Leadtec GF A6600 GT TDH.
    Jde o podivne pretekani obrazu ve 2D prostredi ve winXP SP2. Trva to od nainstalovani (jiz ponekolikate). Ovladace na desku i grafickou kartu jsou nejnovejsi.
    Nejlepe dokazu specifikovat problem naleznutou ukazkou VIDEO
    Proste se mi ve 2D okna prelejvaji, maji zpozdeni. Prolezl jsem spoustu ruznych 4ums a na podobny problem jsem tam sice narazil, ale nikde zadna uspokojiva odpoved
    jeste jsme tam nasel problem tykajici se problemu komunikace desky se SATA I diskem, kde je problem s ovladaci.
    Vsechny problemy se nejspise odvijeji od micro$hitoveho SP2.
    Jestli ma nekdo nejaky dobry nazor nebo zkusenost, at prosim pise!!!
    CPU: AMD Opteron 144 MB: DFI nF4 Ultra Infinity COOL: BOX;) MEM: 2x Kingmax 512 MB PC 3200 CL 2.5 4-3-3 -6
    VGA: Leadtec GF A6600GT THDHDD: 2x WD 160GB 8MB SATA + WD 120GB Sound: onboard Monitor: FSC P19-2 Zdroj: Chill Innovation 510W

Member Avatar uživatele Johny_g
    Vliv
    268

Standardní

Mám nově tuhle desku a zatím sem spokojen. Paměti PQI jedou v duálu na 400, procesor 2500+@3200+, pouze teplota mi oproti KT3 Ultra2 vzrostla, deska zřejmě neumí "vypínat" procesor když je nevytížený. teploty v dobře větrané bedně byly přes 50 stupňů, ale s tímhle prográmkem
    http://www.tcmagazine.info/comments....s=7253&catid=3
    jsem těsně nad 40 takže pohoda. systém win xp sp2, bios 1.9
    Gigabyte P35-DS3, E2160@3 GHz, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, MSi GTX 275 TwinFrozr OC, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, Samsung DVDRW, Samsung 214T

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání