Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Automaticke sdileni v XP

Standardní Automaticke sdileni v XP

jak vypnout automaticne sdileni ve windows xp
    jedna se mi o IPC$, C$ a ADMIN$ zda se mi to jako posledni bug co mam jinak si myslim ze mam comp zabezpecenej pomnerne dobre
    klidne sem hazejte rady kolem zapezpeceni win xp a vubec bezpecnost na siti dix

Standardní

vsetky $ zdielania su default systemove .. to neni na siet to je interne .. nezbavis sa toho a neni to ziadna bezpecnostna diera takze klidek .. inak bezpecnostny typ? udrzovat plne updatovane a ked si priamo na nete bez ineho firewallu tak aj ten nahodit .. antivirak berem ako samozrejmost (tiez full update)
    MadCap

EDIT: trosku security to moze byt ale iba pre zle nastavene systemy .... http://www.google.com/search?q=admin...TF-8&hl=cs&lr=
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    vsetky $ zdielania su default systemove .. to neni na siet to je interne .. nezbavis sa toho a neni to ziadna bezpecnostna diera takze klidek .. inak bezpecnostny typ? udrzovat plne updatovane a ked si priamo na nete bez ineho firewallu tak aj ten nahodit .. antivirak berem ako samozrejmost (tiez full update)
    MadCap
    tak zatim si mi nerek zadnou noviknu jinak to sdileni vypnout de a bezpecnosti dira to je uz od nt4 sam MS udelal help stranku jak to vypnout prez registr ale pro xp sem nic takovyho nenasel a ten navod pro nt je mi nahovno jiny reg keys jinak prisel sem na to kdyz sem si projizdel sit a comp languardem kterej je podle mne spicka a verim mu sam mi uvadi alert autoshare.... a odkaze mne na ms ktere to presmneruje na help page pro nt4 no takze abych to schrnul

nejspis se to bue delat podobne jako v nt takze prez registr pokud nekdo vite jak na to nebo si z tim chce pohrat budu moc rad kdyz sem napisete vysledek

Standardní

Citace Původně odeslal Sunyboy
    Citace Původně odeslal MadCap
    MadCap
    tak zatim si mi nerek zadnou noviknu jinak to sdileni vypnout de a bezpecnosti dira to je uz od nt4 sam MS udelal help stranku jak to vypnout prez registr ale pro xp sem nic takovyho nenasel a ten navod pro nt je mi nahovno jiny reg keys jinak prisel sem na to kdyz sem si projizdel sit a comp languardem kterej je podle mne spicka a verim mu sam mi uvadi alert autoshare.... a odkaze mne na ms ktere to presmneruje na help page pro nt4 no takze abych to schrnul

nejspis se to bue delat podobne jako v nt takze prez registr pokud nekdo vite jak na to nebo si z tim chce pohrat budu moc rad kdyz sem napisete vysledek
    vypni v servisoch server a najlepsie aj workstation
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Standardní

Citace Původně odeslal TimeLord
    vypni v servisoch server a najlepsie aj workstation
    tak to ano .. potom budes uplne v bezpeci
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal Sunyboy
    jinak to sdileni vypnout de a bezpecnosti dira to je uz od nt4
    Vypnut to - samozrejme - ide.
    tu je to riesene: http://bizforums.itrc.hp.com/cm/Ques...9cd0f9,00.html

Da sa to zneuzit napr cez ActiveDirectory

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Sdílení Win XP Prof a Win XP Home
    Založil celebris v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 22.08.2005, 03:04
  2. Sdílení pod Win XP Prof. u HOME to nejde :(
    Založil celebris v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 20.08.2005, 20:00
  3. KAM SE UKLADAJI AUTOMATICKE AKTUALIZACE V XP PO STAZENI
    Založil VARIAL_ISM v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 22.05.2004, 20:11
  4. Jak nastavit sdílení souborů pod heslem v síti ve Win XP ??
    Založil Unz v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 24.11.2003, 13:44
  5. Jak nastavit sdílení souborů pod heslem v síti ve Win XP ???
    Založil Unz v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 02.04.2003, 00:02

Pravidla přispívání