Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Wifi INTERNET od T-mob zdarma v Ostrave-promeri mi to nekdo?

Member Avatar uživatele gregorius
    Vliv
    280

Standardní Wifi INTERNET od T-mob zdarma v Ostrave-promeri mi to nekdo?

viz http://www.mobilmania.cz/Operatori/A...05259&CAI=2116

vzhledem k tomu, že jsou to až 2Mb/s a do konce roku zdarma, docela mne laka to vyzkouset, na budovu hotelu Harmony Club vidim primo z okna, tak by mohl byt i dobry signal... zkouseli jste to nekdo? ani nevim, kde sehant smerovou antenu

edit: potrebuju nekoho se zarizenim, aby mi promeril dostupnost site ode mne z baraku
    Intel DualCore E6500K @ 4GHz, Gigabyte EG45M-DS2H, 2*1024 MB A-data, Gigabyte GTX260 Super OC, 640 GB WD Caviar BLUE, DVD-RW, 500W Enermax. 26" Samsung SM2693HM.
    Na tomto místě byl smutný smajlík, ale zakázali mi ho...

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní Re: Wi-fi INTERNET od T-mobile zdarma - mate nekdo zkusenost

Citace Původně odeslal gregorius
    viz http://www.mobilmania.cz/Operatori/A...05259&CAI=2116

vzhledem k tomu, že jsou to až 2Mb/s a do konce roku zdarma, docela mne laka to vyzkouset, na budovu hotelu Harmony Club vidim primo z okna, tak by mohl byt i dobry signal... zkouseli jste to nekdo? ani nevim, kde sehant smerovou antenu
    To je neco takovyho jako ty hotspoty co ted nabizej i telekomousi Nechci ti ubirat nadseni, ovsem ... Mame to tu vedle v baraku v kavarne, a clovek co bydli nad tim ma docela problemy to chytit, chyta to jen v jedny mistnosti... V dalsich ne... Takze - jak jsi od toho daleko?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Vliv
    280

Standardní

no, nevim, kde presne maj umisteny AP, ale ten hotel je asi 12 pater vysoky, tak predpokladam, ze to dali nekam nahoru... jinak od te budovy jsem asi jen 50m vzdusnou carou
    Intel DualCore E6500K @ 4GHz, Gigabyte EG45M-DS2H, 2*1024 MB A-data, Gigabyte GTX260 Super OC, 640 GB WD Caviar BLUE, DVD-RW, 500W Enermax. 26" Samsung SM2693HM.

Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

No to nevim, clovece... Tady v ty kafarne to taky neni asi nahore na baraku, jinak si nedokazu vysvetlit, jaktoze to FUNGUJE V KAVARNE vsude a tomu chlapikovi to jde jne v jedny mistnosti,co je PRIMO nad kavarnou... Ze by byl AP priomo v ty provozovne? No kazdopadne byt tebou, tak nejdriv zlanarim nekoho, kdo ti zmeri signal, abys nesehnal zarizeni a nezjistil, ze je to na pikacu...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected

Standardní

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    No to nevim, clovece... Tady v ty kafarne to taky neni asi nahore na baraku, jinak si nedokazu vysvetlit, jaktoze to FUNGUJE V KAVARNE vsude a tomu chlapikovi to jde jne v jedny mistnosti,co je PRIMO nad kavarnou... Ze by byl AP priomo v ty provozovne? No kazdopadne byt tebou, tak nejdriv zlanarim nekoho, kdo ti zmeri signal, abys nesehnal zarizeni a nezjistil, ze je to na pikacu...
    No to je docela logicky, ze pokud to je na strese, tak to v baraku moc nechytis. Pod svicnen bejva nejvetsi tma. My mame jedno AP na strese cinzaku a v nejvyssim byte pod tim se k tomu temer neda pripojit, vyjdes na ulici a jede to jako vino. Podivej se na vyzarovaci diagramy nejakejch vsesmerovek a uvidis, jak se vyviji vertikalni uhel.

Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Citace Původně odeslal KUBA
    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    No to je docela logicky, ze pokud to je na strese, tak to v baraku moc nechytis. Pod svicnen bejva nejvetsi tma. My mame jedno AP na strese cinzaku a v nejvyssim byte pod tim se k tomu temer neda pripojit, vyjdes na ulici a jede to jako vino. Podivej se na vyzarovaci diagramy nejakejch vsesmerovek a uvidis, jak se vyviji vertikalni uhel.
    Precti si laskave ten post CELEJ a nedelej ze me kretena, ze nevim, jak a kam vyzaruje antena, jasny? I kdybych o tom ale nic netusil, tak je preci jasny, ze kdyz to v PRVNIM patre nechytnes a v prizemi v kavarne jo, tak ze primo na strese nad tebou to asi nebude, ze? Ale to uz jsem samozrejme psal v tom predchozim postu, jak to ten clovek chyta... Podle myho to bude nejaky slaby APcko primo v ty provozovne, jinak nevim... No a s tim hotelem to vidim podobne , takze nadeje ze to bude chytat nejak kloudne 50m od toho hotelu je asi docela mala... BTW myslim,ze to maj asi osefovany,aby jim na to nejela pulka okolni ctvrti

Vliv
    280

Standardní

hmm, no jo, tak to vypada blbe...asi by to chtelo sehnat nejakeho ostravaka, ktery by mi to promeril primo z baraku... neznate asi nikoho, co?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Wi-Fi : ping
    Založil abc v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 35
    Poslední příspěvek: 29.08.2004, 11:51
  2. U wifi sítě mi funguje jen upload od klientu!!help
    Založil Dejv v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 23.06.2004, 21:00
  3. Wi-Fi internet od ČTc zdarma...???
    Založil Umbro v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 7