preco vsetci zalohuju cds do tohto formatu? a akym softom je najlepsie robit taketo imige? nevidim ziadnu vyhodu oproti .nrg .iso apod....
preco vsetci zalohuju cds do tohto formatu? a akym softom je najlepsie robit taketo imige? nevidim ziadnu vyhodu oproti .nrg .iso apod....
protože je to standard...je to to samé, jako proč maj všichni (nebo skoro všichni) hudbu v mp3 a ne wma (fuj) nebo ogg![]()
navíc nrg imho není schopen zachovat 1:1 kopii chráněných cd...kopíroval jsem origošku CC:Generals přes nrg a kopie nebyla funkční![]()
bin se dá udělat třeba v CDRWin...ale určitě i v mnohých dalších programech![]()
presne tak...nrg je prakticky k nicemu...bin je nejlepsi.
jen poznamka na zaver....ja ukladam hudbu jedine do Ogg....
Máš štestí že si k Ogg nenapsal fujPůvodně odeslal KuKla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale to je trochu offtopic
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
No já jsem se pokoušel žhavit z binu nedávno.
V neru jsem otevřel ten bin, pak se to zeptalo nějakou přiblblou tabulkou na nějaký čísla ohledně hustoty stopy či co. Na to jsem hleděl jak puk, tak jsem to odbouchl, tak jak to bylo nastavený.
Výsledek = nefunkční kopie.
Nebyl jsem na takovej podraz prostě připravenej.![]()
Radši bych to otevřel rovnou v CD-Rwinu , ale ten mi nepodporuje moji SONY CRX...![]()
Takže jsem utřel.![]()
Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)