Je nějaký rozdíl v BOXovaných Athlonech oproti "normálním"? Nemyslím tím prodlouženou záruku na tři roky a zabudovaný chladič u BOXů, ale jak je to třeba s FSB nebo možností přetaktování?
Je nějaký rozdíl v BOXovaných Athlonech oproti "normálním"? Nemyslím tím prodlouženou záruku na tři roky a zabudovaný chladič u BOXů, ale jak je to třeba s FSB nebo možností přetaktování?
Z hladiska pretaktovatelnosti nie , lebo mas taku istu sancu ze dostanes sh.it kusok ako ked kupujes nebox.Původně odeslal vitosek
Osobne som bral box barton 2500+ a moc neoslnil , max 2.1, 1.8V
HP 6530b
Pro obyčejného zákazníka je rozdíl akorát v záruce a ceně, protože další věci ho nezajímají.
Ale pro někoho(třeba nás OCkery) je to v tom, že chlazení BOXu není tak účinné ani tak tiché, jak bychom si představovali, takže radši zbylé peníze vrazíme do kvalitního a tichého chladiče.
Pokud chceš vložit a jet, klidně BOX, jinak asi nebox.
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
Nebox. U NEBOXU si muzes porovnat serii s OC databazema a nekupujes zajice v pytli (tedy aspon castecne, protoze i v dobre serii jsou kusy, ktere taktovat moc nejdou).![]()
AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
3DMk01 3DMk03 3DMk05
Jo díky, tohle jsem potřeboval vědět! Takže nebox![]()
Ja mam box a su uplne spokojeny. Je tam novy chladic s medenym jadrem (zatim 2125MHz a teplota pri full 50 stupnu).Původně odeslal vitosek
Pri koupi box se muzes taky velice rychle presvedcit, ktery je lepsi (typ vidis pod pruhlednym obalem).
Ja som musel kupit BOx lebo dobru seriu (starsiu) mali len v jednom obchode a to boxovanu.
Ale je super a box chladic mam v sufliku.![]()
A zaruka 36mesiacov je celkom zaujimava, ked by som ho chcel niekomu o rok predat. Ci nie?
Seriu je vidiet aj cez obal, aspon u mojej 1800+ to tak bolo.![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)