Jaké paměti k 8RDA3+? Dále jsem se chtěl zeptat, jestli má tato deska s nějakýma paměťma problémy? Díky.
Jaké paměti k 8RDA3+? Dále jsem se chtěl zeptat, jestli má tato deska s nějakýma paměťma problémy? Díky.
Hele tahle deska je naladova jak ..... Ja ji vlastnim a mel jsem problemy s OCZ 512MB 400 Mhz cl2,furt to delalo bordel.Az ted mam Corsairy 433Mhz 512MB a pohoda.Zkousel jsem i Kingstony 333Mhza taky v pohode.Ale zalizi to dost na kusu.
Dum spiro, spero
taky můžeš používat PQI dále A-DATA paměti bez problémů.
ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION
.... moc se tem 333Mhz kingstnum nesmej, pac mam tuchu, ze tem tvym corsairum s temahle hyper-xkama napraskamPůvodně odeslal sodom
![]()
![]()
Jinak musim uznat,ze Kingstony me docela prekvapily.Mel jsem pujceny 333Mhz 2.5 cl,protoze jsem mel Corsaira na reklamaci.A deska si s nema velmi rozumela a jelo to kua na 190 FSB stable.
Dum spiro, spero
.... muj rekord je s 333kam hyper-x 11x230 do woken (hry padaly, wokna jely)
: PRASoR's MACHINE :
to je fakt brutal kolik jim cpes ? 3VPůvodně odeslal : PRASoR :
Pašák erda.
nj tos mel fakt stesti na cipy. Ale tyhle 333 Hyper-X sly fakt paradne. Myslim, ze na nich sou winbondy bh-6 mozna i 5Původně odeslal : PRASoR :
pak se neni cemu divit.
IBM X60
.... 2.77V jedu normalka (tenkrat pri tom FSB 230 sem tam tusim ani 3V nemel) .. cipy tam mam Samsugy -TCCC .... navic tohle je asi 3-4tej par, kerej mi konecne s epoxem beha v naprosty pohode, s tema vostatnima sem se dostal na max 215 FSBcko ....
: PRASoR's MACHINE :
Nevíte ještě náhodou, jestli jde na tu desku nasadit chladič PrimeCooler HyperCool II+ ? Docela to vypadá, že tam budou zavazet ty kondenzátoryA jak se řeba ty broblémy s nějakejma paměťma projevují? Dík.
no ja k mam ted objednany KINGSTONY HYPERX 433 CL 2.5 tak doufam,ze to pojede poradne ;o)) ted na ni mam 333 mhz samsungy a kdyz zvednu fsb tak ani nenastartuju/
EPOX 8RDA3+ / BARTON 2500+@2100Mhz / SPIRE cooler / 2x256MB KINGSTON 400 DUAL/ Sapphire Radeon 128MB 9100 295/240 - TITAN TTC D3TB pres 1 PCI slot \' MAXTOR 120 GB 8MB 7200 ot. \' MAXTOR[/b] 80 GB 8MB 7200 ot. ata 133
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)