Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 38

Téma: Velikost BOX procesoru + zdroj

Standardní Velikost BOX procesoru + zdroj

Zdravím, potřeboval bych nutně znát velikost (tj. výšku) boxovaného Tbreda 2400+, nevím totiž, jestli mají chladiče nějakou standardizovanou velikost nebo je každej jinej. A pak ještě dodatečná otázečka; myslíte, že 300W zdroj Fortron utáhne sestavu KT266A, TB2400+, 512Ram, DVD, HDD, ATI9600Pro, SBLive! (a v budoucnu DVD-RW a Audigy2ZS Platinum), nebo si mám připlatit 600CZK na 350W? Dík moc...

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

vejsku nevim podivej se na stranky amd, jinak 300w fortron to nakrmi bez problemu...

Standardní Díky,

jsem rád, že 300W stačí. Na ten pročák jsem se na AMD (i na Toma a další stránky) pochopitelně díval, jenže to nikde nemůžu najít, holt budu hledat dál...

Standardní

CO já vim tak AMD dává různý druhy Boxů. Třeba u 2500+ jsem viděl už tři druhy!
    AMD Duron 700 + Arctic Cooling Cooper Silent 2L, PC Chips KT133, 512MB Kingmax SDRAM PC133, Matrox Mystique 4MB PCI, WD160 PATA 8MB 7200ot., LiteOn DVDRW 16x, LC6550 rev.2,SB 0060,HP p1120 dual DSub

Standardní

Je to možný, ale nemůžu nikde najít přesné specifikace byť jen jediné verze... jestli bude větší než 7 cm, tak jsem v háji, poněvadž se mi nevejde pod zdroj...

Standardní

No tak na vejšku nebude určitě větší než 7cm. Má tak 5, ale bude to blbě chladit!
    AMD Duron 700 + Arctic Cooling Cooper Silent 2L, PC Chips KT133, 512MB Kingmax SDRAM PC133, Matrox Mystique 4MB PCI, WD160 PATA 8MB 7200ot., LiteOn DVDRW 16x, LC6550 rev.2,SB 0060,HP p1120 dual DSub

Standardní

ulukaj: ...tebe sa zdroj prekryva so zkladnou doskou
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Já vim, že to není nic moc na chlazení, jenže kdyby něco, je to v tříletý záruce a časem půjdu do lepšího chladiče. Chtěl jsem vzít ten CoolerMaster za tři stovky, jak ho všichni vychvalujou, jenže ten má celkem asi 10cm, takže do něj jít nemůžu. Pak je tu Zalmann řada 7000, která má 5 cm, jenže ten zase stojí 2 tisíce. Mohli byste mi doporučit něco malýho, levnýho, výkonnýho, tichýho??

Standardní

Citace Původně odeslal ulukaj
    Já vim, že to není nic moc na chlazení, jenže kdyby něco, je to v tříletý záruce a časem půjdu do lepšího chladiče. Chtěl jsem vzít ten CoolerMaster za tři stovky, jak ho všichni vychvalujou, jenže ten má celkem asi 10cm, takže do něj jít nemůžu. Pak je tu Zalmann řada 7000, která má 5 cm, jenže ten zase stojí 2 tisíce. Mohli byste mi doporučit něco malýho, levnýho, výkonnýho, tichýho??
    ...tak zober napr. AC CS2
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Senior Member Avatar uživatele daggy
    Věk
    46
    Vliv
    288

Standardní

Vymontuj zdroj a polož si ho hore na case a máš miesto na chladič
    Intel C2D E7500 2,93 GHz, Gigabyte EP-45-UD3, A-Data Vitesta 2x2GB 1066 MHz, Hitachi Deskstar 250 GB + Samsung HD321KJ 320 GB SATA II + WD 2500KS 250 GB SATA II + WD 7500AACS 750 GB SATA II, Sapphire ATI Radeon X1950XT+AC Accelero S1+AC AF 12025PWM, Creative SoundBlaster Audigy 4, LCD LG L194WT-SF 19" Widescreen + telka Hyunday, Technisat Sky Star HD2 + 85cm parabola + motor Optibox DM2800, DVD-RW SONY DRU190A, DSL2+ Router Zyxel Prestige P-660HW-T3, Razer Diamondback Chameleon, Fortron 500W PFC, Scythe Ninja rev.B + Evercool SCB-CD, Case CoolerMaster Mystique 631s

Standardní

Vymontovat zdroj mě nenapadlo, to je dobrej nápad, sice bych měl v PC díru, ale v nejhoršim bych to udělal. Procházel jsem si pár stránek a na czechcomputeru.cz jsem našel tenhle chladič; nejen že je malej, ale taky docela dobrej (alespoň dle průměrného hodnocení uživatelů): Titan TTC-D5TB/F/CU35. Každopádně díky za rady, nějak to zvládnu

Standardní

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    ulukaj: ...tebe sa zdroj prekryva so zkladnou doskou
    Nepřekrývá, mám ho totiž podélně zavěšenej vedle MB hned nad procesorem, takže chladič na něj míří... Case mám docela špatnou
    , je v ní málo místa, ale snažím se z ní dostat, co se dá. Třeba se i tam nevejdou přídavný větráky - doufám, že je nebudu potřebovat...

Standardní

Vymontovat zdroj mě nenapadlo, to je dobrej nápad, sice bych měl v PC díru, ale v nejhoršim bych to udělal. Procházel jsem si pár stránek a na czechcomputeru.cz jsem našel tenhle chladič; nejen že je malej, ale taky docela dobrej (alespoň dle průměrného hodnocení uživatelů): Titan TTC-D5TB/F/CU35. Každopádně díky za rady, nějak to zvládnu
    ...no osobne by som luftak od Titanu nechel

Standardní

No nevim, ten Arctic Cooler je slušnej, ale dražší a Titan je uživateli hodnocenej ještě líp...

Standardní

No nevim, ten Arctic Cooler je slušnej, ale dražší a Titan je uživateli hodnocenej ještě líp...
    ...to musia byt total lamy, ked Titana hodnotia lepsie jak AC CS2 ale jak chces snazil som sa len poradit, rozhodnutie je uz na tebe

Senior Member mince Avatar uživatele Kamikatze007
    Věk
    39
    Vliv
    296

Standardní

boxovanej chladic je vysokej 57mm i s vetrakem
    AMD FX6300@4.2GHz|Gigabyte 990FXA-UD3|AMD Radeon R9 280X OC|2x8GB Crucial Ballistix DDRIII 1866|Intel SSD 520 120GB|2TB Samsung EcoGreen|WD CAVIAR BLACK 1TB|Samsung F1 1TB|Samsung 40" TV|LG W2600H|Logitech Performance MX|Seasonic M12II-620W|Creative X-Fi Music|Fractal Design Define XL R2|Yamaha AX-570+Jamo S606
    Mitsubishi Galant Wagon 2,5 V6 118kW@5750rpm 218Nm@4500rpm-default

Standardní

...to musia byt total lamy, ked Titana hodnotia lepsie jak AC CS2 ale jak chces snazil som sa len poradit, rozhodnutie je uz na tebe
    Vždyť já ti děkuju, vím, že to myslíš dobře Jestli zbydou peníze, nejspíš půjdu do AC CS2 verze s automatickou regulací otáček, to se totiž může hodit...

Standardní

Citace Původně odeslal Kamikatze007
    boxovanej chladic je vysokej 57mm i s vetrakem
    Tak to je super... Díky

Member
    Vliv
    271

Standardní

Citace Původně odeslal daggy
    to je fakt,prave sem to na jednom casu delal a jde to v pohode - staci si nechat u klempire udelat schranku na ten zdroj,nastrikat ji a nasroubit na horni stenu a vypada to hrozne krute ...jinak do diry po zdroji muzes dat vetrak
    notebook Acer Aspire 5920G
    netbook Fujitsu Siemens P1510D

Standardní

Citace Původně odeslal Beleg
    Citace Původně odeslal daggy
    to je fakt,prave sem to na jednom casu delal a jde to v pohode - staci si nechat u klempire udelat schranku na ten zdroj,nastrikat ji a nasroubit na horni stenu a vypada to hrozne krute ...jinak do diry po zdroji muzes dat vetrak
    Vy jste geniální, to by byla bomba. A jakej větrák mám dát do tý uvolněný díry po zdroji? Pasuje tam jakejkoli? Třeba ze starýho chladiče? Nebo se musí koupit nějakej spešl...?

Standardní

...teroreticky by tam mozno pasoval 92*92 treba si odmerat tu dieru

Standardní

Díra je normální, 8 centimetrová. Už jsem nějaký našel na czechcomputer.cz, tam si snad vyberu. Jde o to, že ho tam asi jen tak nepřipevnim, mám ho nějak přilepit nebo co? A zapojuje se kdyžtak do desky (System fan)?

Standardní

Díra je normální, 8 centimetrová. Už jsem nějaký našel na czechcomputer.cz, tam si snad vyberu. Jde o to, že ho tam asi jen tak nepřipevnim, mám ho nějak přilepit nebo co? A zapojuje se kdyžtak do desky (System fan)?
    ...pripevnenie bude najlepsie navrtat 4diery do casu a prisrubovat ten ventilator srubmi

...no bud do dosky ak mas volny konektor, alebo cez "redukciu" na molex

Standardní

...pripevnenie bude najlepsie navrtat 4diery do casu a prisrubovat ten ventilator srubmi

...no bud do dosky ak mas volny konektor, alebo cez "redukciu" na molex
    Vrtat? Mno to ještě uvidim, možná bude přeci jen nejjednodušší koupit zkrátka menší chladič procesoru a zdroj v casu nechat Myslíte, že se bez těch přídavnejch větráků obejdu? Moje současná sestava je 1GHz Duron, GeForce2Ti, 256 Ram a teplotu systému mám vždy (i po vysoké zátěži) kolem 47°. Na MB chipsetu zatim žádnej větrák nemám. Teď budu upgradovat na 2400+, ATI9600Pro, 512RAM, násobič nechám na původní hodnotě (1*) a FSB zvednu ze 100 na 133 - KT266A by stejně v kombinaci s 2400+ a 300W víc nezvládla, ne? A myslíte, že se bez těch přídavnejch větráků obejdu?

Member
    Vliv
    271

Standardní

Vrtat? Mno to ještě uvidim, možná bude přeci jen nejjednodušší koupit zkrátka menší chladič procesoru a zdroj v casu nechat Myslíte, že se bez těch přídavnejch větráků obejdu? Moje současná sestava je 1GHz Duron, GeForce2Ti, 256 Ram a teplotu systému mám vždy (i po vysoké zátěži) kolem 47°. Na MB chipsetu zatim žádnej větrák nemám. Teď budu upgradovat na 2400+, ATI9600Pro, 512RAM, násobič nechám na původní hodnotě (1*) a FSB zvednu ze 100 na 133 - KT266A by stejně v kombinaci s 2400+ a 300W víc nezvládla, ne? A myslíte, že se bez těch přídavnejch větráků obejdu?
    pravdepodobne jo,ale rozhodne ti doporucuju ten zdroj vyndat,jinak tam budes mit hrozne malo mista - asi se jedna o maly case,takze tam budes mit zmet kabelu,ktera bude prekazet dobrymu proudeni vzduchu a navic neni zrovna ok,kdyz ti chladic cpu fouka primo proti zdroji...jinak to vrtani neni takova mission,proste udelas dirky a srouby upevnis matickama
    notebook Acer Aspire 5920G
    netbook Fujitsu Siemens P1510D

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Zhoreny zdroj a reklamacia
    Založil smoox v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 04.08.2005, 09:28
  2. Tichy chladic na zdroj.
    Založil Paja v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 05.11.2004, 16:03
  3. Teplota procesoru AMD Duron 1,2Ghz
    Založil vici v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 26