Tak Cebit uz zacal, ale o nekdy koncem roku ohlasovane Xabre II zatim ani zminka...
Tak Cebit uz zacal, ale o nekdy koncem roku ohlasovane Xabre II zatim ani zminka...
1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
Water cooling (Aquacool)
Vazeny kolega, preco by asi tak Cebit trval osem dni, keby kazdy vyrobca vsetko uviedol hned prvy den?Původně odeslal viki_
Vsimnite si priebezne reportaze, nove produkty su uvadzane doslova kazdu chvilu. Ziaden strach, Xabre II bude, mam to z dobreho zdroja![]()
Vazeny kolega, doufejmeSpis je zajimave, ze jine novinky od SISu, jako napr. SiSR658 nebo SIS 746/746fx/748 byly hlasite vytrubovany davno pred Cebitem. O Xabre II se hodne mluvilo pred koncem minuleho roku a od te doby ticho...
V tiskove zprave SISu o programu Cebitu se rika:
The Xabre series graphics chips, which have taken the lead in supporting AGP 8X, also showcase a complete line of products at this exhibition. The Xabre series in conjunction with the SiS high-end desktop chipsets are demonstrated with vivid sound, light effects, and video games. The sharp 3D picture quality and smooth execution brought about by Xabre are major attractions to the visitors.
Tecka - cili jen kecy, vyvozuju z toho, ze na stanku ukazou nanejvys jen staryho Xabra, ale doufejme, ze se pletu...
Omyl, drahy priatelu, SiS658 a SiS746/746fx boli uvedene davno pred Cebitom, dokonca sa dosky s tymito chipsetmi predavaju.Původně odeslal viki_
SiS748 je ale uplna novinka, ktorou SiS zareagovala na nedavno ohlasene plany AMD uviest v maji K7 procesory zo 400MHz FSB a bola uvedena na prave Cebite.
Opat omyl, o Xabre II sa zacalo hovorit vo velkom v februari, pribudli aj dalsie detaily z mnohych interviev zo SiS a SiS ohlasila uvedenie Xabre II na Cebite. Malo by vsak logiku uviest ich hned prve dni, ked sa vsetci venuju GeForceFX a novym Radeonom?Původně odeslal viki_
Nejake linky:
http://www.pcspace.sk/hardware/index.cphp?page=1367
http://www.pcspace.sk/hardware/index.cphp?page=1444
http://xabregamers.dgwh.com/modules/...hp?storyid=166
Co z toho popiera ze Xabre II nebude uvedene? Asi by SiS takto nemasirovala media par tyzdnov pred Cebitom, keby ho nechceli uviest, no nie?Původně odeslal viki_
Stay tuned, more to come
http://www.excite.co.jp/world/url/?w...co=excitejapan
To ovsem nic neznamena, protoze vsechny odkazy na internetu obsahuji pouze tu jednu tabulku se specifikaci (a tech par obrazku s roadmapou), kterou od sebe vsichni dokola navzajem opisuji uz dele nez pul roku.... V unoru se sice objevilo par novych vykriku, ale obsahove tam byla pouze ona stejna, uz pul roku stara tabulka
Docela by me zajimalo, co je to za onen "dobry zdroj", o kterem se zminujes ve svem prvnim prispevku ? Doufam, ze ne pcspace.sk![]()
![]()
?
Nejlepsi je, ze kdyz si clovek v googlu zada treba XABRE II + Cebit - vyjede akorat ten pcspace.sk, cdr.cz a par jinych clanecku papouskujici porad tu jednu zpravu dokola...
Asi by SiS takto nemasirovala media par tyzdnov pred Cebitom, keby ho nechceli uviest, no nie?
Co se XabreII tyce, SIS se spis snazi byt zticha a asi dobre vi, proc...
No za par dnu se uvidi, kdo ma pravdu...
...zatim je tam k videni jen X600:
http://www.ixbt.com/short/2k3-03/cebit02.jpg
cely clanek:
http://www.digit-life.com/news.html?1380#1380
Jasne, uz pred pol rokom ste vedeli, ze pojde o cipy dva a ze Xabre II bude mat hardverove Vertex Shadery 2.0?Původně odeslal viki_
![]()
V tom pripade klobuk dole, ale pred pol rokom vsetci mali v rukach iba roadmapu z japonskeho PCWatch, kde bolo akurat uvedene ze Xabre II bude, nic viac!!! Nove informacie sa objavili az vo februari. Tak trochu som bol pri tom.
Nielen, ale jedine ze by som pokladal seba za dobry zdrojPůvodně odeslal viki_
Pochopte ale, ze niektore svoje zdroje, zalozene na osobnych vztahoch, uviest nemozem. Sorry, slub je slub.
Inak, mas nieco konkretne proti PC Space?
Jednym z dovodou je, ze treba zadavat "Xabre 2"Původně odeslal viki_
Inak, pri par spravach o Xabre som bol pritomny ako autor ci spoluautor zdroja (samozrejme, po anglicky) a bolo zaujimave sledovat ako kolegovia z renomovanych medii ako X-Bit Labs prevzali obcas moje cele vety ci poznamky...
Praveze sa nesnazi byt ticho a prave preto sa vo februari objavili informacie priamo od SiS, kazdopadne tentoraz je zrejme, ze ste mali pravdu vy pretoze som dostal od kamosa z francuzska odkaz na clanok, podla ktoreho uz zrejme nic nove na Cebite SiS nepredstavi. Na Cebite boli naznacene blizsie detaily, ale na oficialne predstavenie si zrejme este pockame.Původně odeslal viki_
http://xabregamers.dgwh.com/modules/...hp?storyid=178
Nuz, podobne ako u Nvidie, ktora mala problem s vyrobou u TSMC, ma zrejme SiS problemy s presunom a naplanovanim vyroby u partnerskeho UMC a kedze chipsety su zrejme dolezitejsie, na grafiky si trochu pockame.
Ostatne, problemy s 0,13 procesom sa stali osudnymi napriklad Tridentu XP4. Xabre II sice nieco podobne zrejme nehrozi, ale hadam ten cas vyuziju v SiS na vyvoj ovladacov. Prve previews zrejme ocakavajme v maji, oficialne uvedenie v juni a karty... v juli?
Je škoda,že na Cebitu se Xabre II neukázalo,doufám ale,že SiS nezahálí jako nVidia a Xabre II vydá ještě v první polovině letošního roku.
Zdá se mi,že je taková okurková sezona![]()
Ati má teďkom ty svoje Radeony 9xxx (né že by byly špatné,to opravdu né,ale není to nic "nového" ,jestli to chápete)
Chce to prostě něco nového![]()
MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
Water cooling (Aquacool)
Longo: Jednym z dovodou je, ze treba zadavat "Xabre 2"
Nechci byt zbytecne ironicky, ale tato tvoje poznamka jen vystihuje informacni hodnotu, toho, co nam tady tvrdis. Nejdriv rikas, ze mas z dobreho zdroje cosi overeno, potom to pod tlakem faktu musis poprit - ale jsi schopny z toho udelat malem elaborat na nekolik stranek... A pritom, jsou to vsechno jen spekulace...
Chci tim rict, ze nejlepsi je zkusit to do toho vyhledavace zadat - a najdes akorat velky kulovy, to mam overeno z dobreho zdroje zase ja![]()
![]()
a bolo zaujimave sledovat ako kolegovia z renomovanych medii ako X-Bit Labs prevzali obcas moje cele vety ci poznamky...
Zpravy o novinkach na internetu jsou dost casto neoverene - "jedna pani povidala". Vzdyt nedavno vysel na ZIVE nejaky obrazek s PREDPOKLADANYM vykonem uz nevim ceho - (GF4) a nekolik zahranicnich webu to uvedlo jako vysledky prvnich testu
![]()
![]()
. Proste jen jeden opisuje nesmysly od druheho a jeste si k tomu prida nejaky vymysl vlastni... Nejlepsi je, vzdycky kdyz se objevi neco na nejake japonske nebo cinske strance - nikdo sice nevi, co je tam napsano, ale obrazky se klidne pouziji
![]()
Stojím před velkým problémem.
Poskládal jsem si druhej komp a musím ho osadit i nějakou novou grafikou.Chtěl bych tam dát něco jiného než ATI a nVidia
S3 je někde v nedohlednu,Trident jykby smet![]()
A tak mi zbyla jenom SiS Xabre![]()
Proto se ptám,jestli koupit Xabre 600 nebo počkat na Xabre II.
Máte jí někdo?
Co by jste doporučili?![]()
Water cooling (Aquacool)
Počkej si. Nejenom na XabreIIPůvodně odeslal Katoo
![]()
Kámoš má Xabre600 od Solteka. No, né že by to byla vyloženě špatná karta (kdo ji má, tak si ji chválí), ale výkonostně nic moc![]()
2 Lipsrávě,že chci vědět o té X600 všechno-výsedky,kompatibilita ve hrách.A do druhého kompu bych pak koupil Xabre II
![]()
Můžeš mi tady nějaké ty výsledky dohodit?(jaká sestava atd. ; nebo mi to pošli poštou)
Water cooling (Aquacool)
3D MARK2001SE - 1024x768x32 ...8340
QIII - demo001 - 1024x768x32 ...200.3 fps
- 1280x1024x32 ...132.2 fps
AMD XP2400+, ABIT KD7-RAID, 256MB DDR333
2katoo: a co v5? Přeci ji nenecháš odpočívat někde za sklem?![]()
Odpočívat jí nenechám,mám přece dva kompy![]()
![]()
Na glide je jedinečná![]()
Water cooling (Aquacool)
Z toho jsem pochopil, že teďka chceš Xabre600 do starého a potom XabreII do novéhoPůvodně odeslal Katoo
![]()
Přesně![]()
![]()
Nevíš,jestli se dělají i 128 Mb verze? Nebo jenom 64MB a jestli to má aš
takový vliv na výkon.
Jo a ty výsledky z 3DMarku jsou již po přetaktování karty?
Na kolik jde tak přetaktovat?
Water cooling (Aquacool)
Kámoš má verzi 64MB DDR a jestli se dělají 128, tak to opravdu nevím. ECS u Xabre400 dodává taky 128, tak možnáPůvodně odeslal Katoo
Ty výsledky byly na standard frekvenci, ale prý to jde až na 350MHz. Kámoš to taktil jen na 330 a výkon se zvedl asi o 400bodů v 3DM2001SE.
... jinak měl trochu problémy s rozchozením toho dual outu
Ale radši bych si počkal na Xabre II, protože za chvíli na tý jedničce taky nic nespustíš. Vždyť to znáš u 3dfx![]()
Já mám jako druhou kartu R9000, ale můžu v klidu říct, že na Voodoo5 se nehrabe. Teďka nemyslím výkon a fíčurky, ale ty ovladače![]()
Dalo by se říct, že zatím všechny gamesy, co mi chodí na Radeonu mi chodí stejně dobře i na Voodoo. A pokud něco trhá, tak to ani "Pixel Sháder" neopraví![]()
Už jsem jí objednal v CC.
takže až příjde,řádně jí otestuji![]()
![]()
Dík za pomoc a info![]()
Water cooling (Aquacool)
Na netu jsem se někde dočetl,že Xabre II má vyjít až ve třetím kvartálu letošního roku![]()
Water cooling (Aquacool)
http://www.pcspace.sk/hardware/index.cphp?page=2214Původně odeslal viki_
Pomalu už začíná o X2 něco prosakovat... Viz třeba přímo od zdroje: http://www.xgitech.com/products/products_v8.htm
Manchester 2400MHz, NF4 Ultra, Gf 6600, 1GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DS + M3 Perfect MiniSD.
Už aby to byloXGI Volari DUO
![]()
kdypak se oběví u nás![]()
Water cooling (Aquacool)
Hned tak se asi neobjeví, zatím nejsou ani funkční vzorky na ukázku (nejdál jsou s tou notebookovou variantou, to už snad existuje i fyzicky). Myslím, že první karty s desktopovým chipem se objeví někdy před vánocema (jestli mají obchodního ducha, tak tenhle termín prostě stihnout musejí), u nás tak na jaře. Jsem zvědavej na výsledky v gamesách (Doom, HL2), jak moc ty jejich silácký řeči budou odpovídat realitě.
Ale jestli to nebude přehnaně drahý, tak si to pro tu srandu koupím![]()
Manchester 2400MHz, NF4 Ultra, Gf 6600, 1GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DS + M3 Perfect MiniSD.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)