mam doma velocity 100 do agp akdyz jsem jichtel zkusit v epoxu tak sem narazil na malej problem ten vyrez u agp je na karte obracene tudiz nahore![]()
jesi me dobre chapete?
mam doma velocity 100 do agp akdyz jsem jichtel zkusit v epoxu tak sem narazil na malej problem ten vyrez u agp je na karte obracene tudiz nahore![]()
jesi me dobre chapete?
normalka, cisto AGPx1 alebo 2x kartu cpes do AGP 4x alebo AGP 8x slotu.
Ta ti tam nepojde a keby si ju tam narval, odpalis bud kartu, alebo dosku...
Velocity se vyráběla v době,kdy AGP bylo tuším jen 1x,2x a napájení slotu 3,3V.Dneska už se v drtivé většíně (vlastně na 100%) dělají jen AGP sloty s přenosovou rychlostí 4x a 8x (čili 1,5V a 0,8V , samozdřejmě,že umí i AGP2x,ale to už pořád jen s 1,5 nebo 0,8V !!! )
![]()
![]()
.
Poslední čipovou sadou od VIA bylo KT333.
Ale pozor,né u všech výrobců to tak bylo.
Třeba Abit s KT333 už tuto přehrátku měl a tudíž jste tam voodoo nenacpali![]()
.
Na druhou stranu,EpoX s KT333 ji ještě neměl a tak jsem i já na této desce vesele voodoo provozoval![]()
1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
Water cooling (Aquacool)
Kdyz jsme u toho AGP4x slot je univerzal,ma 3.3V i 1.5V signaling,tzn. je bez zarazek.Původně odeslal Wuuduu
![]()
![]()
ten EPOX ma nForce coz znamena,ze ma AGP8x !!! takze to tam fyzicky nemuze jit.No a to voodoo3 co uvadi musi mit PCI![]()
Voodoo5 6000 model 3700 rev. A,Voodoo4 4200 AGP(Daytona),Voodoo5 DVI,Voodoo4 AGP,Powercolor V4 AGP
Uz me ty pravidla o podpisu vazne se... Hail to Hank Semenec
http://forum.3dfx.cz/ 3DFX support crew
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)