Před týdnem mě odešel zdroj v casu Morex KN 100 (300W), tak jsem se rozhodl koupit celý nový CASE a to Chieftec s 360 W zdrojem. Jak mi odešel ten starý zdroj, tak jsem si víc všímal i toho nového a zdálo se mě, že ikdyž je PC vypnutý, tak se zdroj docela zahříval, tak jsem jej raděj vypínal síťovým vypínačem. Včera jsem ale PC jen vypnul a síťový vypínač na zdroji jsem nechal zaplý a dnes ráno mě vzbudila rána a zdroj byl horký, jako by jel na plný výkon a PC nejelo. Zkošel jsem jiný zdroj a funguje, takže naštěstí odešl jen ten zdroj . ale i tak ten další zdroj je docela teplý, ikdyž vlastně nemá žádný odběr, protože PC je ve stand-by. Myslíte, že je něco v tahu na desce a že ikdyž je zdroj vyplý, tak jej nějak zatěžuje, nebo je špatně něco jiného? On ten odpálený zdroj z toho Morexu, když jej zapojím do desky, tak se roztočí HDD a větráky, ale jinak PC zapnout nejde a ani vypnout (tlačítkem na casu). Jo moje sestava viz. podpis. PS: Už jsemse sice ptal v sekci CASE, ale ještě by mě zajímala ta základní deska, jestli je nějaký problém v ní, popř. jak by se dala zkontrolovat nebo proměřit,nebo myslíte, že by tak ten zdroj mohl zatěžovat nějaký jiný komponent ikdyž je PC ve stand-by? PS2: Jestli to nepatří do této sekce, tak prosím moderátory ať to přesunou, ale nějakou radu bych chtěl, protože se bojím, aby příště (asi si koupím Enermax 353 W) ten zdroj znovu neodešel a nevzal sebou i nějaký ten HW (hlavně HDD). Moc díky